Campioana Italiei se apără în conflictul cu golgheterul Victor Osimhen: „Napoli nu a intenționat să îl jignească”

0
1

Victor Osimhen a fost dezamăgit de clubul său, după ce Napoli a postat un clip video pe rețelele de socializare în care îl ironiza după ratarea unui penalti. Campioana Italiei a oferit însă o poziție oficială.

Victor OsimhenFoto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Napoli se apără după ce l-a ironizat pe Osimhen – Atacantul amenința că va da clubul în judecată

În videoclipul care a fost șters între timp, Osimhen era batjocorit de propriul club pentru penaltiul ratat în meciul cu Bologna, scor 0-0.

Napoli a revenit joi cu un comunicat oficial, în care declină ipoteza în care ar fi vrut să își supere propriul jucător.

„Clubul Napoli, pentru a evita orice speculații pe această temă, precizează că nu a intenționat niciodată să îl jignească sau să își bată joc de Victor Osimhen.

Pentru a întări acest lucru, clubul a respins ferm toate ofertele primite pentru transferul atacantului său în perioada de vară.

Este cunoscut faptul că pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, limbajul expresiv este unul lejer și creativ, fără a avea în cazul lui Osimhen vreo intenție de batjocură.

Totuși, dacă Victor a perceput vreo ofensă la adresa lui, aceast lucru este străin de orice intenție a clubului” – a anunțat campioana Italiei, pe site-ul oficial.

Între timp, Victor Osimhen a fost titular în partida câștigată miercuri seară de Napoli împotriva lui Udinese, scor 4-1, reușind să marcheze un gol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here