Cand este necesara slefuirea pardoselii din beton?

In ultimii ani au aparut tot felul de variante de pardoseala din beton care are proprietati incredibile. Pardoseala epoxidica sau betonul elicopterizat au suprafete lucioase, sunt rezistente la trafic foarte mare si arata bine. Daca ai o pardoseala veche din beton care are fisuri, a acumulat un strat gros de murdarie si praf ce nu mai pot fi scoase din pori sau a inceput sa isi piarda aspectul, nu este neaparata nevoie sa il inlocuiesti.

Slefuirea pardoselii cu OB System poate sa fie o solutie excelenta. Aceasta solutie nu este nici pe departe una de compromis, ba din contra: este o solutie care imbunatateste in mod considerabil calitatea betonului si face acest lucru la costuri minime.

Ce presupune OB System?

Este un proces ce se face in 2 pasi foarte importanti:

  1. Slefuirea betonului cu ajutorul unor discuri diamantate. Diamantul este un material foarte dur care poate patrunde cu usurinta in beton si ii poate modifica structura. Discurile folosite in acest sistem nu fac altceva decat sa indeparteze excesele de beton de la suprafata, in asa fel incat sa lase o suprafata cat mai lucioasa.
  2. Aplicarea unui lichid special care ajuta la cresterea rezistentei la presiune si la abraziune. Acest lichid special nu are doar rolul de a da rezistenta, fiind si foarte estetic. Poti alege orice culoare sau orice model si il poti aplica pe pardoseala fara niciun fel de probleme.

Unde poate fi aplicat acest sistem de slefuire si care sunt avantajele sale?

Poate fi aplicat in orice spatiu civil sau industrial. Este ideal pentru supermarketuri, pentru centre logistice, pentru parcari, spitale, restaurante, scoli, showroom-uri si alte cladiri si spatii de interior. Avantajele pe care le genereaza sunt cat se poate de convingatoare:

  • Suprafetele restaurate nu elimina praf. Acest lucru inseamna ca nu genereaza alergii si alte probleme de sanatate;
  • Pardoseala obtinuta in acest fel poate sa reziste fara probleme zeci de ani, cu costuri minime de intretinere si cu efort minim;
  • Mediul este unul igienic si curat;
  • Designul este perfect si tine cont in totalitate de dorinta utilizatorului. Se poate opta pentru orice tip de model si pentru orice culoare.

Daca vrei sa iti restaurezi pardoseala din beton, cea mai buna solutie este sa vorbesti cu cei de la Groupob. Acestia dispun de cele mai bune solutii si prezinta costuri mici pentru serviciile oferite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *