Când vei vedea primele rezultate după epilarea definitivă cu laser?

Antica

În timpul epilării cu laser, un fascicul de lumină trece prin epidermă pentru a ajunge la foliculul de păr, unde este absorbit. Melanina acționează ca un convertor al energiei laser în căldură, neutralizând bulbul unde crește părul, păstrând integritatea pielii din jur. Antica Studio îți oferă expertiza sa pentru îndepărtarea definitivă a părului, dar cum rămâne cu timpul necesar pentru ca firele de păr să cadă? Răspuns și explicații în acest articol.

Timpul necesar pentru a lăsa firele de păr să cadă după o ședință

În funcție de tipul de corp, de natura părului și de părțile corpului în cauză, căderea părului poate apărea după câteva zile și, în unele cazuri, după câteva săptămâni. Tipul de piele este de asemenea de luat în considerare în ecuație în măsura în care într-adevăr pielea este cea care va elimina treptat firele de păr prin respingerea lor. Prin urmare, primele efecte ale epilării cu laser pot dura până la 3 săptămâni.

Antica Studio oferă serviciile sale pentru a trata întregul corp, inclusiv zonele sensibile, limitând în același timp roșeața și senzația dureroasă, indiferent de fototipul pielii tale. Îți vei putea trata axilele sau vei beneficia de epilare cu ceară a picioarelor sau de epilare a sprancenelor fara riscuri, pentru un rezultat de lunga durată.

Pentru a obține o piele moale, fie că ești bărbat sau femeie, vei fi urmărit de un specialist care va observa beneficiile ședințelor din cadrul centrului de îngrijire Antica Studio.

Numărul de ședințe necesare pentru a scăpa de toate firele de păr

Pentru un rezultat impecabil și fără efect de recreștere a părului, mai multe ședințe sunt esențiale indiferent de partea corpului în cauză. Pentru epilarea cu rezultate convingătoare, este indicat să faci minim 4 ședințe de epilare cu laser pentru a trata toate firele de păr indiferent de faza de dezvoltare a acestora în timpul tratamentului. Astfel, firele de păr din timpul creșterii au mai multe șanse să reziste la o singură sesiune.

În cadrul unui program de epilare cu laser, Antica Studio realizează o analiză a epidermei tale și stabilește numărul de ședințe necesare pentru a obține o piele impecabilă, fără păr. Pentru a obține epilarea definitivă indiferent de zona tratată, un specialist va ajusta laserul pentru a trata în profunzime bulbii și pentru a preveni revenirea părului după câteva săptămâni.

În funcție de tipul pielii și de natura părului, numărul de ședințe poate fi crescut pentru a trata toate părțile corpului fără durere sau furnicături intense. Cu acest lucru în minte este prescrisă o serie de ședințe, astfel încât să poți găsi pielea netedă, fără păr sau puf pe față.

Precautii de luat dupa o sedinta pentru a obtine un rezultat impecabil

Dacă epilarea cu laser și-a demonstrat eficacitatea, trebuie luate mai multe măsuri de precauție înainte de a începe o serie de ședințe. În cadrul Antica Studio, o cosmeticiană efectuează o analiză a diferitelor părți ale corpului pentru a verifica natura pielii și pilozitatea. Dacă ai pielea bronzată, nu ți se va recomanda să faci această serie pentru a evita durerile și arsurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *