Care aspirator este mai bun pentru acasa

Dacă sunteți într-un magazin fizic, iată câteva verificări rapide pe care le puteți face pentru a afla dacă aspiratorul pe care îl luați în considerare vi se potrivește.

1. Puneti-l in priza. Porniti-l! 

Asta dacă magazinul permite acest lucru. Astfel veti avea o impresie reală despre cât de zgomotos este și cât e de ușor de utilizat și de manevrat.

Dacă vedeți că se lipește de podea, mai degrabă decât să alunece pe ea, și nu puteți regla capul sau aspirația pentru a rezolva acest lucru, cel mai bine este să alegeți un alt model.

 2. Ridicați-l – dacă veți transporta aspiratorul în sus și în jos pe scări, asigurați-vă că nu cumpărați un model greu pe care vă veți chinui să îl cărați.

Cele mai bune modele de aspirator fara sac emag.ro

 3. Așezați-l plat – dacă aveți mobilă joasă, verificați dacă aspiratorul poate sta întins și poate intra în spații înguste. Unele modele nu vor putea face acest lucru, ceea ce înseamnă că va trebui să mutați mobilierul în timpul curățeniei.

4. Verificați sacul / recipientul și filtrele – verificați cât de ușor este să înlocuiți sacul sau goliți recipientul dacă este un model fără sac.

Ati ales deja modelul de aspirator? Nu-i nimic, cautati-l in magazinele online pentru a va face o idee asupra pretului apoi alegeti cea mai buna varianta, in functie de bugetul dvs!

Cei care nu au mult timp la dispozitie pentru curatenie vor alege mereu un robot aspirator!

MARCI RENUMITE DE ASPIRATOARE:

KARCHER

ROWENTA

ELECTROLUX

MIELE

Acestea sunt doar cateva, pentru lista completa accesati marile magazine online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *