Care este cea mai buna metoda pentru a include BMW in flota companiei la cele mai bune costuri?

Atunci cand vrei sa le oferi angajatilor cele mai bune masini, cu siguranta BMW este una dintre cele mai bune optiuni la care te gandesti, insa atunci cand nu ai fonduri suficiente pentru a achita integral masinile, ai nevoie de solutii alternative. Leasingul operational este cea mai buna varianta posibila in sensul acesta. Exista numeroase oferte de leasing operational BMW pe care clientii le au la dispozitie.

De ce sa apelezi la leasing operational BMW?

Prin leasing operational se intelege transferarea drepturilor de folosire pentru o flota auto catre o companie in baza unei rate lunare fixe. In aceasta rata lunara sunt acoperite toate costurile pentru functionare ale masinii si alte servicii suplimentare. Printre taxele acoperite prin leasing operational se numara asigurarile, dobanzile, taxele, impozitele, mentenanta, reparatiile si costurile pentru administrare. In acest mod, riscurile vor fi preluate exclusiv de catre compania care asigura leasingul operational.

Cum functioneaza leasingul operational

Cele mai multe firme aleg sa isi externalizeze total sau partial masinile, cu ajutorul unui contract de inchiriere sau de management al flotelor pentru o perioada de minim un an sau mai mult. Clientul are o singura responsabilitate si anume sa achite o rata fixa stabilita de la bun inceput cu firma care acorda leasingul.

Leasingul operational este adesat tuturor companiilor care vor sa isi eficientizeze costurile pentru flota auto. Numarul de masini nu este standard si poti inchiria cate vehicule ai nevoie.

Leasingul operational este una dintre variantele preferate in locul cumpararii directe sau in locul altor mijloace de finantare. Pentru ca firma care acorda leasingul operational isi asuma responsabilitatea pentru un numar mare de servicii, in timp ce managerul se ocupa de activitatea sa de baza, firmele care apeleaza la aceste pachete de servicii sunt mult mai productive.

Avantaje leasing auto BMW

Atunci cand optezi pentru leasing operational, vei plati o anumita valoare lunara. Compania opereaza absolut toate platile, ceea ce inseamna ca va fi externaliat riscul de intretinere, service, reparatii si asigurare, vei primi un vehicul inlocuitor atunci cand cel pe care il ai se strica si toate operatiunile legate de aceste situatii vor fi facute de o alta companie, mai exact de cea care asigura leasingul.

Companiile care apeleaza la leasing operational isi vor controla nivelul de externalizare mult mai bine si pot decide in avans modul in care compania de leasing operational va suporta riscurile. Fiind externalizate absolut toate riscurile asociate unei masini, este mult mai usor ca firma care inchiriaza sa se ocupe doar de activitatea sa. Toate cheltuielile vor ramane mereu sub control si nu exista riscul sa apara cheltuieli neprevazute.

Exemplu de oferta leasing BMW

Un exemplu de oferta leasing BMW este reprezentata de BMW X1 inclus in oferta Arval. Acesta este disponibil de la 380 de euro pe luna plus TVA. Aceasta oferta este valabila pentru inchirierea pe 48 de luni, pentru un numar de kilometri de 12000 pe an. Pentru aceasta masina avansul este de 4540 euro.

Masina are 5 usi, transmisie automata, a fost produsa in anul 2019 si vine echipata cu un motor 192 CV de 1998 cm cubi. Este inclusa in clasa E in ceea ce priveste emisiile de dioxid de carbon. Modelul disponibil functioneaza cu benzina.

Servicii incluse in leasing BMW

Persoanele care apeleaza la leasing BMW beneficiaza de urmatoarele servicii incluse in oferta:

  • Gestiunea livrarilor si a achizitiilor – comanda si gestionarea livrarii precum si toate celelalte servicii sunt asociate acestui pachet;
  • Intretinere si reparatii – vei obtine astfel un vehicul care functioneaza fara niciun fel de problema;
  • Anvelope de iarna si de vara – poti schimba anvelopele ori de cate ori este nevoie pe toata durata contractului;
  • Asigurarea vehiculului complet – nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la RCA pentru ca ai asigurare completa;
  • Asistenta rutiera – beneficiezi de servicii de asistenta si remorcare non stop;
  • Vehicul inlocuitor – atunci cand este necesar din diverse motive ca masina aflata in leasing sa fie inlocuita, vei primi o masina noua care sa o inlocuiasca pe cea veche.

Cu ajutorul acestei oferte de leasing operational, tot ce trebuie sa faci este sa ramai concentrat pe ceea ce ai de facut si sa utilizezi masinile pentru a putea sa iti mentii activitatea in cele mai bune conditii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *