Care este cea mai ştearsă aplicaţie de pe telefon mobil din Statele Unite?

0

În ultimul an au fost raportate 900.000 de căutări despre cum să „ fie dezactivat contul de pe Instagram sau cum să fie ştearsă aplicaţia de pe telefon”, mai mult decât oricare dintre cele mai populare 30 de aplicaţii din ţară, a dezvăluit VPNOverview în raportul său din februarie.

Este un număr mai mult decât dublu faţă de numărul de căutări pentru ştergerea sau dezactivarea contului de pe Facebook, despre care VPNOverview a spus că a fost aplicaţia cu cea de-a doua cea mai mare cantitate de căutări în analiza sa, cu peste 385.000 de căutări pe parcursul a şase luni.

Top cinci aplicaţii cele mai detestate de americani, potrivit CNBC:

  • Instagram (900.120 căutări)
  • Facebook (385.410)
  • Snapchat (217.400)
  • Twitter (92.490)
  • Telegramă (24.819)

Unii utilizatori sunt, de asemenea, îngrijoraţi de impactul reţelelor sociale asupra sănătăţii mintale a copiilor şi adolescenţilor. Studiile interne scurse de Meta au dezvăluit efectele negative pe care utilizarea intensă a Instagram şi Facebook le poate avea asupra utilizatorilor tineri.

Şi, în timp ce majoritatea adolescenţilor de astăzi sunt dispuşi să ia pauze de la reţelele sociale, ei sunt, de asemenea, în mare parte împărţiţi dacă ar putea renunţa cu totul la reţelele sociale. Anul trecut, 54% dintre adolescenţii chestionaţi de Pew Center au spus că ar fi „greu” să renunţe complet la reţelele sociale.

46% au spus că ar fi „uşor”, iar 20%  au spus că ar fi „foarte uşor”.

În acelaşi sondaj, 62% dintre adolescenţii intervievaţi au spus că folosesc Instagram şi doar 32% au spus că folosesc Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește News20 pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.news20.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea NEWS20. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@news20.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *