Care este pretul “corect” pentru un aer conditionat de 12000 BTU?

aer conditionat 12000 btu

aer conditionat 12000 btu

Atunci cand vine vorba de un sistem de climatizare, puterea este un criteriu foarte important. Din acelasi motiv, trebuie sa te asiguri ca aceasta este suficient de mare pentru toata locuinta. Iata de ce sa alegi un aparat de aer conditionat 12000 BTU si la ce preturi este disponibil un astfel de produs!

YAMATO Optimum Inverter YW12IG4

Un asemenea model costa 1.367 RON si functioneaza pe baza agentului de racire R32. Spre deosebire de R410A, acesta poate atinge un nivel mai ridicat din punct de vedere al eficientei in sarcina partiala si in cea totala. Exista un GWP de 650, care este mai mic cu pana la 68% fata de solutiile clasice. Asadar, potentialul de incalzire globala reprezinta doar o treime fata de alti agenti refrigeranti. Freonul R32 a aparut ca o nevoie de imbunatatire a nivelului de confort si a ajuns cunoscut datorita faptului ca este prietenos cu mediul inconjurator si are un impact redus asupra sa.

Un alt avantaj al aceluiasi aparat de aer conditionat 12000 BTU este functia ERP Inverter. Prin intermediul acesteia se evita pornirea si oprirea repetata a compresorului. Drept urmare, apare o scadere a consumului de energie electrica. Viteza este una variabila si se adapteaza la conditiile din camera, iar tu esti cel care are acces la setari prin intermediul functiei Wi-Fi Inteligent Control Incorporat.

Midea MS12FU-12HRDN1-QRD0GW

Acesta este un aparat de aer conditionat tip split de perete, care se integreaza foarte usor in orice incapere. Pretul de achizitie ajunge la 1.779 RON si produsul vine la pachet cu multe functii. Spre exemplu, exista un mod Turbo, care permite functionare la capacitate maxima pentru a atinge rapid temperatura setata.

In plus, functia de autorestart este foarte utila la penele de curent. Pe langa acestea, un astfel de aparat de aer conditionat 12000 BTU poate fi autodiagnosticat si afiseaza coduri pentru erori specifice. Sunt detectate pierderele de agent frigorific si exista protectie automata impotriva accidentelor. Modul Sleep ajusteaza temperatura pentru un somn confortabil si este insotit de 5 viteze care garanteaza o experienta placuta. Acest aparat este compatibil si cu multe alte sisteme multi-split.

Hitachi Performance RAK35RPC

Acest produs costa 2.685 RON si este alcatuit din doua unitati. Firma Hitachi a dezvoltat un modul de putere activa, care suprima distorsiunea electrica si micsoreaza pierderile de putere. Acest lucru a dus la performante imbunatatite, efectele fiind resimtite inclusiv la temperaturi de -15ºC.

Ventilatorul pe acest aparat de aer conditionat 12000 BTU este foarte mare si desi prezinta un debit de aer puternic, nivelul de zgomot ramane redus. Filtrele Nano Titanium Wasabi indeparteaza mirosurile neplacute, precum si particulele de praf sau microbii. Drept urmare, poti respira un aer curat si sanatos. Oxidul este utilizat de ani buni drept catalizator foto si a fost imbunatatit prin reducerea dimensiunilor particulelor la un nanometru.

De unde poti achizitiona aparate de aer conditionat 12000 BTU?

In prezent, exista multe branduri pe piata care ofera sisteme de climatizare. Cu toate acestea, daca iti doresti un produs de calitate, este important sa te asiguri ca acesta provine de la producatori autorizati. Un magazin online, precum Vollmax, iti pune la dispozitie aparate de aer conditionat cu capacitatea de 12000 BTU la preturi reduse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *