Care este prețul tăcerii Melindei Gates în cazul pedofilului Jeffrey Epstein – Capital

Ținând cont de averea uriașă care se află în joc, au existat speculații că în spatele acestor dezvăluiri s-ar afla chiar Melinda. Ca o strategie pentru a-și asigura cota legală de active.

Noi dezvăluiri despre Bill Gates

Potrivit avocatului Lois Liberman, este însă puțin probabil ca Melinda să fie sursa acestor dezvăluiri.

Liberman, specialist în acorduri pre și post nupțiale, a declarat că este foarte probabil că acordul de separare dintre Bill și Melinda să includă o prevedere privind confidențialitatea cu privire la chestiuni personale.

„Presupun că Acordul de separare, care este acum semnat, sigilat și livrat, conține o prevedere care impune Melindei să nu vorbească cu mass-media sau să publice nimic, în social media, în presă sau într-o carte, despre viața lor”, a declarat Liberman.

„Dezvăluirea unor chestiuni legate de viața personală ar include și ceea ce ea știa sau nu despre întâlnirile lui Gates cu Epstein”, adaugă expertul.

Sancţiuni financiare pentru Melinda Gates

Acesta spune că ar putea exista un anumit tip de clauză „de daune” sau de sancțiuni financiare în cazul în care Melinda încalcă o astfel de prevedere. Dacă ar fi tentată să povestească presei despre întâlnirile dintre Bill Gates și Jeffrey Epstein, ar putea pune în pericol condițiile acordului de divorț, mai spune Liberman.

Melinda Gates s-a întâlnit încă din 2019 cu avocaţi, înainte de a decide să se despartă de Bill Gates, deranjată de legăturile soţului ei cu pedofilul Jeffrey Epstein. Potrivit WSJ, prietenia lui Bill cu Epstein, care pledase vinovat pentru sex cu minore înainte de a se întâlni pentru prima dată cu Gates în 2011, o “bântuia” încă pe soţia cofondatorului Microsoft.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *