Care este rochia perfecta pentru banchet?

Banchetul este un eveniment pe care orice om si-l aminteste cu drag. Este una dintre primele si cele mai importante petreceri din viata, ceea ce reprezinta o presiune destul de mare pentru orice domnisoara. La baieti este simplu: un costum de culoare inchisa si o camasa alba pot face minuni. La fete, in schimb, lucrurile sunt ceva mai complicate. Sa atragi atentia printr-o rochie rosie , sa mizezi pe eleganta si discretia rochiei negre sau sa te orientezi spre o varianta in mai multe culori? In principiu, oricare dintre aceste optiuni este bine, insa trebuie sa tii cont de o serie de detalii:

  1. Locatie. Nu toate banchetele sunt la fel. Unele sunt organizate in locuri sofisticate, in care tinata obligatorie este foarte eleganta, in timp ce altele sunt organizate in spatii care necesita un outfit relaxat. Daca evenimentul este organizat intr-un restaurant pretentios sau intr-o sala de bal, o rochie rafinata si lunga este cea mai potrivita. Daca evenimentul este mai putin formal, poti sa iti dai frau liber imaginatiei si sa te orientezi spre rochii inedite sau chiar spre un outfit care nu este neaparat rochie.
  2. Stilul tau. Daca esti o persoana care debordeaza de energie si iubeste culorile, nu incerca sa fii foarte serioasa la banchet. Adu acel plus de culoare care te defineste, deoarece rochia neagra si lunga nu te va prinde foarte bine.
  3. Partile corpului care te avantajeaza. Evident, trebuie sa tii cont de partile care iti avantajeaza corpul. Ai o talie subtire? Alege rochiile care evidentiaza acest lucru! Ai un bust generos de care esti mandra? Mizeaza pe o rochie cu decolteu in V! Pur si simplu, trebuie sa evidentiezi partile corpului care crezi ca te fac sa arati impecabil. Daca nu stii care sunt alea, intreaba-ti cea mai buna prietena!
  4. Accesorii. Nu neglija accesoriile. O rochie fara accesoriile potrivite este o tinuta seaca. Daca ai o rochie simpla mizeaza pe accesorii cat mai stralucitoare iar daca alegi o rochie deosebita, cu o croiala ce iese in evidenta, mizeaza pe accesorii discrete!

Scopul principal la banchet este acela de a te distra. Imaginea este importanta, insa si mai important este sa te simti confortabil. Tocmai de aceea este bine sa cauti rochia care iti ofera toata libertatea de miscare si mai ales sa alegi pantofi foarte confortabili care sa iti permita sa dansezi intreaga noapte. Acest eveniment va fi memorabil, ceea ce insemana ca nu trebuie sa stai pe scaun si trebuie sa te bucuri de fiecare moment alaturi de colegii si profesorii tai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *