Care sunt actele de care ai nevoie pentru transport funerar?

Companiile funerare sunt de un real ajutor in ceea ce priveste repatrierea persoanelor decedate in afara tarii.Fie ca este vorba despre o moarte naturala sau un accident este nevoie de transport funerar.

O firma autorizata se remarca prin atentia conferita tuturor detaliilor, detinerea echipamentelor moderne si oferirea tuturor informatiilor necesare. Aceasta se ocupa si de obtinerea rapida a tuturor documentelor necesare pentru transport decedati pe taram strain.

Transportul se realizeaza cu o masina funerara speciala, omologata in acest sens. Aceasta trebuie sa respecte cu maxima precizie toate reglementarile internationale impuse.

Serviciile de transport funerar sunt realizate numai in conditiile prevazute de legislatia nationala aplicata in tara in care a avut loc decesul. De asemenea, acestea trebuie sa se afle in conformitate deplina cu regulile de transport impuse de fiecare tara de tranzit.

Iata de ce acte aveti nevoie pentru a beneficia de servicii funerare internationale:

*certificatul de nastere si de casatorie a persoanei decedate;

*cartea de identitate a persoanei decedate;

*certificatul de deces eliberat de autoritatile din tara in care s-a produs decesul;

*traducerea autorizata si legalizata la notar a certificatului de deces;

*pasaportul mortuar, eliberat de catre ambasadele sau consulatele Romaniei ;

*achitarea unei taxe de timbru.

Pentru eliberearea pasaportului mortuar aveti nevoie de:

*documentul de identitate romanesc al persoanei decedate, in original;

*certificatul medical de deces;

*certificatul de deces eliberat de Registrul Civil;

*autorizatia de inhumare eliberata de judecatorie;

*actul de imbalsamare eliberat de medicul legist;

*autorizatia de transport eliberata de autoritatile sanitare competente;

*itinerariul sicriului.

Toate acesta documente sunt absolut necesare pentru realizarea transportului funerar. Pentru a beneficia cat mai rapid de servicii funerare international accesati imediat site-ul online www.evafunerare.ro si veti afla toate informatiile necesare.

Echipa de profesionisti desfasoara procesul de repatriere decedati in cele mai bune conditii, fapt care atrage aprecierea clentilor de pretutindeni. Organizarea transportului funerar se face dupa un plan foarte bine pus la punct. Personalul este mereu orientat catre clienti iar acest lucru se observa din metoda de abordare a fiecarui proiect in parte.

In urma solicitarilor dumneavoastra, vi se ofera toate informatiile necesare cu privire la demersul pentru obtinerea rapida a tuturor documentelor necesare.Echipa Eva Funerare va pune la dispozitie mijloacele necesare pentru ca serviciile de repatriere sa se realizeze in cele mai bune conditii.

Pentru a beneficia de transport funerar de exceptie nu trebuie decat sa contactati un reprezentant al acestei companii funerare. Personalul trateaza clientii cu un maxim de seriozitate si profesionalism si raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra.

In ceea ce privesc documentele necesare pentru repatriere decedati aveti tot sprijinul din partea echipei Eva Funerare. In urma solicitarii la serviciul decedati al tarii in care a avut loc decesul se vor obtine toate actele de care aveti nevoie.

Chiar si in tarile unde exista un mai demers complicat, in obtinerea documentelor activitatea unei firme specializate in organizarea acestui tip de servicii funerare este extrem de eficienta. Beneficiati de servicii funerare complete pentru a aduce cat mai repede in tara o persoana draga decedata in strainatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *