Care sunt avantajele debitarii cu laser

servicii-debitare-laser-processing

servicii-debitare-laser-processing

Tăierea cu laser are avantaje enorme față de metodele alternative de tăiere a metalelor, oferind precizie și putere care ajută companiile să producă rezultate la o scară fără precedent! Fiind un domeniu în continuă dezvoltare, tăierea cu laser continuă să ofere mai multe beneficii pe măsură ce crește. Cea mai recentă tehnologie înseamnă că puteți obține o tăiere de cea mai bună calitate, la viteze rapide și la un preț accesibil …

Avantajele tăierii cu laser față de metodele alternative includ:

Taie materialul neferos cu ușurință
Mașini fiabile și rapide pentru o schimbare rapidă
Folosește mai puțină energie la tăiere – folosind azot, oxigen, aer
Tăiați prin cele mai groase dintre metale – inclusiv oțelul ușor
Tăiați forme complexe cu detalii precise
Neutilizabil pentru o finisare impecabilă a muchiei

Citiți mai jos pentru mai multe beneficii ale tăierii cu laser mai jos …

Cost și calitate: soluții accesibile pentru tăiere cu laser pentru cea mai bună tăiere

În mod tradițional, plasma sau apa erau considerate mai eficiente din punct de vedere al costurilor decât tăierea cu laser, deși aceste metode nu oferă nicăieri aproape de calitatea tăierii cu laser. Cu toate acestea, îmbunătățirile în materie de putere, eficiență și tehnologie înseamnă că tăierea cu laser se poate potrivi sau chiar înlocuiește valoarea metodelor alternative!

Depinde de complicațiile cerinței, dar tăierea cu laser este mai rapidă și mai curată, cu o distorsiune mai mică a căldurii, ceea ce înseamnă că este mai puțin de făcut după ce este tăiat, mai ușor de lucrat și pregătit pentru utilizarea clientului nostru!

(P) Descopera gama de servicii de debitare laser care sa ajute afacerea ta sa fie mai performanta.

Capabilități materiale: tăiere cu laser în fibra și tăiere cu jet de apă

Tăierea cu jet de apă este o altă soluție alternativă de tăiere a metalelor. Până la ultima dată nu a existat o suprapunere semnificativă între tăierea cu laser și jetul de apă, deoarece acestea au fost utilizate istoric pentru diferite metode de tăiere în funcție de profilul metalului. Astăzi, mașinile cu laser cu fibre pot intra în noua industrie cu jet de apă și pot tăia piese care anterior nu puteau fi decupate decât cu jet de apă. Nu numai că noile noastre lasere de 10 kW pot face asta, ci o fac mai repede și mai ieftin!

Laser Processing România este mândră că angajează o echipă de lungă durată de experți în tăiere cu laser. Acestea sunt cheia investițiilor pe care le-am făcut pentru a ne servi clienții. Serviciul pe care îl oferim merge mai departe și fiecare soluție este adaptată clientului nostru. Suntem cu toții pregătiți să lucrăm alături de clienții noștri, ascultând nevoile lor individuale și folosind această tehnologie pentru a realiza ceea ce se cere, prin adaptarea serviciilor noastre pentru a se potrivi cu informațiile lor.

Diviziunile mai mari de inginerie care lucrează la contracte cu o gamă mai largă de cerințe pot acum să arate mai mult din nevoile lor de Laser Processing România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *