Care sunt cele mai bune laptopuri Dell?

laptopuri-dell

Dell este o companie destul de mare care se ocupă cu producția de echipamente informatice. Diversitatea gamei de modele este destul de mare pentru a alege un dispozitiv de calitate, dintr-o companie dovedită. Iată o listă cu cele mai bune laptopuri Deel, atât dispozitive foarte avansate, cât și dispozitive foarte accesibile, cu un raport preț-calitate excelent.

Dell Inspiron 3180

Un dispozitiv în miniatură pe care copilul tău ar trebui să îl aleagă pentru școală. Este într-adevăr foarte compact, deoarece dimensiunea ecranului este de numai 11,6 inci. În același timp, nu este scump, este un laptop bun, cu performanțe bune pentru dimensiunea sa. Procesorul său este foarte rapid, ceea ce garantează confortul maxim al utilizatorului. Singurul dezavantaj, este acela că nu deține capacități pentru jocuri moderne, care consumă resurse, de aceea dispozitivul este axat exclusiv pe îndeplinirea sarcinilor simple și pe mobilitate.

Dell Inspiron 5378

Un laptop-transformator interesant, cu o baterie bună. Dimensiunea sa țipă literalmente că este o alegere excelentă pentru persoanele mobile. Laptopul cu Windows 10 instalat, are capacitatea de a se plia, astfel încât dispozitivul să poată fi plasat în orice poziție convenabilă. Ecranul nu este cel mai mare, și în acest caz, rezoluția FullHD arată foarte bine. Dispozitivul este potrivit pentru jocuri cu rezerve semnificative. Placa video slabă nu îți va permite să obții un nivel ridicat de confort. Dar aceasta nu este principala sarcină a dispozitivului. Sarcina principală este îndeplinită perfect, iar volumul impresionant al hard disk-ului pare a fi de un real ajutor.

Dell Inspiron 3552

Poate cea mai bugetară soluție care a ajuns la vârful laptopurilor companiei. Un dispozitiv cu dimensiunile obișnuite într-o carcasă clasică. Are integrat un procesor foarte puternic pentru clasa sa, dar puterea sa nu este suficientă pentru jocuri moderne. Acesta este un laptop simplu, cu sunet bun și rame înguste, care este destinat pentru lucru fidel și nimic inutil.

Dell Inspiron 5570

Poate cea mai bună opțiune pentru rezolvarea diferitelor probleme, inclusiv jocuri ușoare. Este un laptop decent cu sunet bun, iar costul său, ca toate modelele de rating, nu este mare deloc, ceea ce înseamnă că este disponibil pentru o gamă largă de oameni. Ecranul este destul de tipic ca dimensiune și cu o rezoluție bună. 

Imaginea nu suferă de lipsa detaliilor sau de reproducerea slabă a culorilor. Vizionarea filmelor pe acest dispozitiv este foarte plăcută. De asemenea, poți petrece o oră sau două pe jocuri, dar cu unele rezervări. Procesorul este inteligent, dar nu pentru redarea de setări grafice ridicate. Un procesor rapid, un ecran bun și un sunet excelent, sunt cheile celui mai bun dispozitiv.

Esti interesat de lapturi dell pentru tine sau afacerea ta? Descopera oferta de produse IT&C refurbished de la Server Config, unde gasesti si preturi excelente la laptop dell refurbished.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *