Care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgi pentru a beneficia de servicii de inchirieri auto?

Daca nu detii o masina personala sau, dintr-un motiv sau altul, nu o poti folosi, cea mai buna solutie alternativa este sa apelezi la servicii de inchirieri auto. Fie ca mergi in concediu la mare, la munte sau in strainatate, la o intalnire de business sau la un eveniment privat, precum o nunta sau un botez, sa fii propriul tau sofer este cea mai buna decizie. Daca, odata coborat din avion, ai alege un taxi sau un mijloc de transport in comun, te-ai lovi imediat de numeroase inconveniente. In primul caz, ai putea ajunge sa platesti prea mult sau sa fii ocolit dinadins de catre taximetrist, iar in al doilea vei pierde foarte mult timp in trafic si vei avea de parcurs o distanta semnificativa pe jos.

In schimb, daca apelezi la serviciile de inchirieri auto de la FocusRent, o companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata extrem de competitiva din Bucuresti, Otopeni si Cluj, masina te va astepta in parcarea aeroportului sau la adresa indicata de tine. Te vei putea urca imediat la volan, intrucat autoturismul vine cu un plin de combustibil, si nu va trebui sa iti faci nicio grija privind siguranta si confortul tau, intrucat toate masinile companiei sunt mai noi de 5 ani si cu toate reviziile tehnice si inspectiile periodice la zi. In plus, acestea vin cu toate taxele si asigurarile auto incluse: RCA, full CASCO si rovinieta.

Daca si tu iti doresti sa optezi pentru serviciile de inchirieri auto de la FocusRent, trebuie sa parcurgi urmatoarele etape:

1. Alegerea masinii. In primul rand, in functie de scopul calatoriei si preferintele tale, trebuie sa alegi masina cu care te vei deplasa. O companie profesionista de inchirieri auto iti va pune la dispozitie un parc auto variat, cu masini din toate clasele:

– economy (Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Skoda Octavia);

– luxury (Ford Mondeo, VW Passat, Audi A4);

– SUV si 4×4 (Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder, BMW X5);

– microbuze 8+1 locuri (VW Transporter, Mercedes Vito).

2. Completarea formularului. Sa contractezi servicii de inchirieri auto de la FocusRent este extrem de simplu, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul online. Astfel, trebuie sa introduci pe site urmatoarele date:

– marca autoturismului + perioada inchirierii (de la data … pana la data …);

– servicii optionale: transfer aeroport, sofer personal, GPS, scaun pentru copil;

– asigurare SCDW (DA / NU).

Asigurarea SCDW (Super Collision Damage Waiver) este complementara, fiind inclusa optional in serviciile de inchirieri auto oferite de FocusRent. SCDW-ul implica eliminarea responsabilitatii financiare a clientului in caz de accident, acesta fiind complet exonerat de raspundere.

3. Preluarea, folosirea si predarea masinii. Masina companiei de inchirieri auto trebuie condusa ca si cand ar fi proprietate personala, respectand toate prevederile Codului Rutier si fara a o deteriora. Totodata, ea trebuie returnata exact in aceeasi stare in care a fost livrata, cu rezervorul plin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *