Care sunt șansele de câștig la păcănele?

Dacă dorești să câștigi mai mulți bani la păcănele, cu siguranță ai nevoie de o strategie pe care să o urmezi cu strictețe. În primul rând, trebuie să îți dai seama că păcănelele au o așteptare matematică negativă pentru jucător. Chiar dacă cazinoul are un avantaj de 5% sau 3%, chiar și 2%, acest lucru nu este bun pentru jucător pe termen lung. 

Cu alte cuvinte, cu siguranță vei pierde dacă joci câteva luni sau un an. Pe de altă parte, poți câștiga bani într-o perioadă scurtă de timp (timp de 1 zi sau o săptămână), mai ales dacă ai norocul de a „obține” o mare victorie, dar în timp totul va merge la cazinou: „De unde a venit, acolo merge.

De fapt, din cauza așteptărilor matematice negative, trebuie să folosești caracteristicile ascunse ale sloturilor și astfel îți vei crește șansele. Mai multe din culisele câștigurilor la pacanele vezi în articolul cum sa castigi la pacanele.

De ce joci la păcănele? 

Dacă joci pentru bani, este un lucru, dar dacă joci pentru distracție, este complet diferit. Dacă este pentru distracție, atunci nu ai nevoie de nicio strategie, cum ar fi cumpărarea unui film sau a unui bilet la circ. Dar credem că majoritatea joacă pentru bani. 

Strategia sloturilor online

Problema jucătorilor este că aceștia nu au niciun sistem de joc (vorbim despre slot machine) și nu respectă nicio regulă. Cu ajutorul unei strategii poți economisi destul de mulți bani și de ce să nu câștigi în viitor. 

Comportamentul slot machine în modul demo

Esența strategiei de a alege o mașină „generoasă” este testarea în mod demo în prealabil. Odată ce presupunem că toate sloturile sunt pe serverul companiei (ceea ce înseamnă că cazinourile online acceptă și plătesc doar bani), atunci toate sloturile demo sunt aceleași pentru toate cazinourile.

Există 3 tipuri de comportament

Pozitiv (Slot Machine fierbinte). Cele cu un sold pozitiv (au luat mai mult decât au plătit) sunt cele mai bune de jucat, deoarece pot „exploda” în orice moment cu un profit mare.

Negativ (slot machine rece). Aceste păcănele, desigur, nu sunt o opțiune bună pentru jocuri. Acestea se află într-un sold negativ și se așteaptă să ia bani pentru a le acoperi.

Neutru. Sloturile cu un echilibru neutru, în cele mai multe cazuri, conduc la un joc plăcut (în funcție de stilul de joc pe care îl ai). Ele mențin echilibrul la un nivel (dă, ia … dă, ia … etc.).

Slot machine perfect

Într-o situație perfectă, un jucător trebuie să aleagă o mașină care este „fierbinte”. Pentru a afla dacă are “dispoziția” de a plăti, încearcă mai întâi câteva sloturi în modul demo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *