Care sunt tendintele anului 2022 in materie de usi de interior?

Designul interior a existat dintotdeauna, chiar daca in trecut nu i s-a acordat o importanta la fel de mare cum este cazul in prezent. Aceasta ramura a arhitecturii le ofera posibilitatea oamenilor care isi desfasoara activitatea intr-o incapere sa aleaga obiectele care le vor sprijini simtul creativ si nivelul de productivitate, astfel incat sa fie multumiti de munca pe care o presteaza. 

Cei care planuiesc sa achizitioneze usi interior Porta Doors nu vor fi dezamagiti de gama larga de optiuni din care pot sa aleaga. Fiecare usa poate sa fie personalizata incat sa se potriveasca la fix in locuinta in care urmeaza sa fie montata. 

Culorile neutre nu-si pierd niciodata din eleganta! 

Unii oameni au impresia ca nuantele clasice de alb, bej, gri sunt plictisitoare, dar ele au abilitatea de a crea o legatura intre usa si celelalte obiecte din camera. Nuantele deschise pot lumina o incapere, ceea ce ii va oferi un aspect placut si reimprospatat. Culorile neutre nu se demodeaza, iar oamenii gasesc noi modalitati de a le integra in locuinta lor. 

Pentru a alege culoarea potrivita pentru usa, cei interesati pot opta pentru o nuanta similara cu cea a peretilor din incaperea respectiva. Aranjamentele de acest tip sunt cel mai potrivite stilului contemporan. Cu scopul de a obtine efectul dorit, culoare usii trebuie sa fie compatibila si cu cea a parchetului sau a podelei din incaperea respectiva. 

Simplu, dar cu stil: tot mai multi oameni aleg stilul minimalist 

Nu exista nicio zona a designului interior care sa nu fi fost atinsa de minimalism: fie ca este vorba de mai putine obiecte asezate pe mobila, fie de o incapere in care exista mai mult decat suficient spatiu lasat intre diversele obiecte de mobilier. Minimalismul se poate vedea si in momentul in care o persoana alege o noua de interior, deoarece culorile sunt simple, nu ies in evidenta, iar designul se bazeaza pe functionalitate. 

In concluzie, in 2022 minimalismul ocupa in continuare un loc important atunci cand vine vorba de design interior, inclusiv in vederea alegerii unor usi de interior potrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *