Caru cu Vedete: Selly și-a lovit pentru a doua oară bolidul de lux. Cum l-au luat martorii peste picior; Bombă! Gina Pistol îl face tătic pe Smiley? Vedeta ar fi gravidă în 3 luni – Vedete

Bombă! Gina Pistol îl face tătic pe Smiley? Vedeta ar fi gravidă în 3 luni. Bomba anului vine, în mod aproape neașteptat, de la Smiley și Gina Pistol! Smiley va fi tătic, se pare, peste numai câteva luni, căci jumătatea lui, căreia i-ar fi oferit și inelul de logodnă, îi va dărui, se pare, primul copil, potrivit revistei Ciao.ro.

Selly și-a lovit pentru a doua oară bolidul de lux / Martorii l-au luat peste picior. Vlogger-ul Selly (Andrei Șelaru) și-a lovit din nou mașina, un molid Mercedes de 70.000 de euro. Accidentul nu s-a soldat decât cu un far spart și capota îndoită, dar fără victime. Cineva a filmat urmările accidentului. Pe fundal, se aude cum o voce feminină tânără îl întreabă pe vlogger dacă este a patra oară când își lovește mașina, evident luându-l peste picior, potrivit punct.news.

Totul despre Deliric, iubitul INNEI. Cum a ajuns să facă un milion de euro cu afacerea sa. Deliric, pe numele real Răzvan Eremia, este unul dintre cei mai admirați rapperi din România, deținător al brandului PORC și al FACEM Records, casă de discuri independentă de rap. Deliric s-a apucat de muzică de când era copil. A început să-și facă propriile versuri și așa s-a dezvoltat pasiunea pentru muzică, încă de mic, potrivit Click.ro.

Mihai Trăistariu este plătit să cânte la un concert cu sala goală. Mihai Trăistariu și alți interpreți sunt plătiți să cânte la un concert cu porțile închise. În cadrul programului cultural al „Zilelor Comunei Checea” vor avea loc concerte finanțate din bani publici, pe care cei doritori le vor putea vedea doar transmise pe Facebook,. Concertul este organizat ca parte a evenimentelor de marcare a 550 de ani de la prima atestare documentară a comunei Checea, potrivit punct.news.

Elena Ionescu a început să cheltuiască banii de la “Survivor”. S-a îmbogățit la Kanal D, dar a semnat cu Antena 1. Experienţa “Survivor România” de la Kanal D i-a deschis Elenei Ionescu ( 32 de ani) apetitul pentru camerele de luat vederi. Iată că, după ce a câştigat marele premiu, solista a primit o ofertă tentantă, de a participa la Antena 1 la o emisiune de divertisment. O veţi vedea total schimbată, cu un bust mult mai generos, după intervenţia chirurgicală efectuată în urmă cu două zile, potrivit Click.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *