Casa Albă: Donald Trump va fi spitalizat „pentru câteva zile” – International

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Președintele american Donald Trump, testat pozitiv cu coronavirus, va fi internat într-un spital de la periferia Washingtonului „pentru câteva zile”, a anunțat vineri Casa Albă, potrivit AFP.

Trump va fi mutat la un spital militar pentru a primi tratament, respectiv într-un salon special din cadrul Centrului medical militar Walter Reed din Bethesda (Maryland), a precizat un oficial de la Casa Albă pentru Reuters.

Potrivit acestuia, Trump (în vârstă de 74 de ani) va fi spitalizat pentru următoarele câteva zile, ca „măsură de precauție”.

„Ca măsură de extremă prudență, și la recomandarea doctorului său și a experților medicali, președintele va lucra din birourile prezidențiale de la (spitalul) Walter Reed pentru următoarele zile”, a declarat purtătoarea de cuvânt a președintelui SUA, Kayleigh McEnany.

În cursul zilei de vineri președintele american Donald Trump a anunțat, pe contul său de Twitter, că a fost testat pozitiv cu coronavirusul, soția sa Melania fiind și ea infectată cu Sars-Cov-2.

spot_imgspot_img