Cât costă o înmormântare în 2020

Înmormântările sunt din ce în ce mai costisitoare iar românii caută de cele mai multe ori soluţii pentru a face credite cu scopul de a obţine fondurile necesare. Easy Credit vine în ajutorul tuturor persoanelor, oferindu-le credite uşor de obţinut în sensul acesta. Costurile variază în funcţie de mai multe detalii care ţin de organizarea unei înmormântări. Deci, pentru cei care îşi fac griji despre cât costă o înmormântare în 2020, aceasta poate fi o soluţie.

Cât costă o înmormântare în 2020 – costuri prezentate de specialişti

Specialiştii de la Easy Credit atrag atenţia asupra faptului că fiecare pensionar trebuie să beneficieze de un ajutor de înmormântare care ajunge până la suma de 4000 de lei. Această sumă se va scădea din cât costă o înmormântare în 2020. În marile oraşe există şi firme de pompe funebre la care orice persoană poate să apeleze. Tot ceea ce trebuie este ca persoana interesată să se prezinte la sediu, să vorbească cu specialiştii şi să se intereseze cu privire la costuri. În anul 2019 preţul pentru înmormântări în condiţii decente putea să ajungă şi la 5000 de lei sau la 6000 de lei, iar în 2020 nu s-a modificat foarte mult.

În toate oraşele mari sunt firme care prestează servicii funerare şi preţurile pot fi diferite şi în funcţie de locaţie. De asemenea, o firmă poate cere preţurile în funcţie de pachetul pe care fiecare persoană îl alege. Spre exemplu, 3500 de lei ar trebui să fie o sumă suficientă pentru un pachet minim. Un avantaj al colaborării cu firmele de pompe funebre este faptul că acestea nu cer toţi banii înainte. De asemenea, în această sumă va intra şi sicriul. În anul 2020 preţurile pentru sicrie pot începe de la 900 de lei pentru produse basic. Sicriul este în general inclus în preţul total al pachetului.

Tot firma de pompe funebre este şi cea care asigură o cruce scrisă, transportul persoanei decedate de la capelă la cimitir şi de la spital până la capelă. Sunt asigurate şi persoanele care transportă sicriul pana la locul înmormântării.

Pachetele includ de obicei şi coliva, mâncarea, colacii, cateringul la caserolă şi pomenile, în funcţie de serviciile pentru care s-a optat. Cele mai multe astfel de pachete includ, pe lângă cele menționate anterior, si prosoape, lumânări, tămâie, cărbuni etc.

Maşina de transport este de asemenea inclusă în pachet atunci când decedatul nu este depus la capelă cimitirului. Pomana la restaurant poate fi asigurată de asemenea în preţul pachetului, cu produse de post sau nu, în funcţie de perioada din an.

Un alt avantaj al colaborării cu astfel de persoane este faptul că pot fi sunate oricând pentru a oferi asistenţă. Firma este cea care oferă, de asemenea, ajutor şi cu dosarul făcut pentru casa de pensii, astfel încât banii să fie recuperaţi. Firma de pompe funebre oferă şi informaţii şi ajută la completarea tuturor documentelor.

Persoanele care nu se încadrează în aceste sume şi nu au economii vor recurge la un credit. Atunci când este vorba despre un deces creditul trebuie să fie obţinut rapid, iar IFN-urile sunt cea mai bună soluţie în sensul acesta. Creditul se va obţine imediat, iar banii vor fi disponibili exact atunci când sunt necesari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *