Cătălin Drulă: Luni depunem proiect de lege prin care torţionarii comunişti să nu mai beneficieze de pensie specială

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Liderul USR Cătălin Drulă a declarat, miercuri, la Prima News TV, că luni vor depune în Parlament un proiect de lege prin care torţionarii comunişti să nu mai beneficieze de pensie specială, el precizând că de opt ori este mai mare pensia specială decât pensia contributivă, potrivit News.ro.

Cătălin Drulă, președintele USRFoto: AGERPRES

„E grav că există aceste diferenţe, de opt ori este mai mare pensia specială decât pensia contributivă. De altfel, un pensionar celebru cu pensie specială este chiar domnul Nicolae Ciucă, are o pensie de 43.000 de euro pe an, la 55 de ani împliniţi, peste salariul pe care îl primeşte ca premier”, a spus preşedintele USR.

Cătălin Drulă a precizat că USR a lansat o campanie, intitulată Stop pensiilor speciale, prin care îşi propun să arate românilor că această guvernare este în interesul specialilor.

„Luni, depunem proiect de lege prin care torţionarii comunişti să nu mai beneficieze de pensie specială. Aceia care au condamnare definitivă în justiţie că au săvârşit crime împotriva umanităţii, ca lucrători ai securităţii”, a mai spus Cătălin Drulă.

spot_imgspot_img