Câte programări se pot face pentru imunizarea anti-covid în toată țara și cu ce vaccinuri. Marți dimineață au apărut locuri disponibile și în 2 centre din București – Coronavirus

În centrele de vaccinare din România erau disponibile pentru imunizarea contra Covid-19, marți dimineață, circa 85.000 de locuri, dintre care aproape 72.000 cu produsul AstraZeneca, 5.000 cu Moderna și peste 7.600 cu Pfizer, arată datele de pe platforma oficială.

Locuri disponibile au fost adăugate marți dimineață inclusiv în București, după mai multe zile în care Capitala apărea cu roșu pe harta disponibilă pe platforma oficială de programare.

Astfel, în București apăreau peste 800 de locuri disponibile într-un centru din sectorul 5 și alte 400 la Institutul Parhon din Sectorul 1, toate cu AstraZeneca.

De asemenea, locuri libere apar și în localități din jurul Capitalei, precum Voluntari, Mogoșoaia, Măgurele sau Chitila.

În țară, cele mai multe posibilități de imunizare sunt în Timiș, într-o majoritate covârșitoare cu AstraZeneca. Cele mai puține locuri disponibile sunt în județul Bistrița-Năsăud, sub 400.

Vaccinarea cu vaccinul împotriva COVID-19 produs de AstraZeneca se va face direct prin prezentarea la centrul de vaccinare
(doar centrele cu vaccin AstraZeneca) fără programare prealabilă, arată un document obținut de HotNews.ro. Condiția este ca în centre să nu fie persoane programate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *