Catering-ul, o afacere profitabila – Ziarul Nationalul

Nevoia de alimente este esentiala pentru orice persoana. Avem nevoie de mancare pentru a ne satisface si oferi necesarul de energie pe parcursul unei zi. In functie de calitatea si cantitatea alimentelor consumate putem avea un aport mai mic sau mai mare de energie.

Datorita faptului ca suntem din ce in ce  mai ocupati nu ne mai permitem sa gatim atat de des, acest lucru ocupandu-ne mult timp asa ca mancarea la comanda devine o alternativa mult mai buna si am putea spune ca si destul de ieftina, chiar daca nu in comparatie cu cu cea mentionata mai devreme. Asadar, firmele de catering au reusit sa se dezvolte din ce in ce mai mult in aceasta directie.

Pentru a-i ajuta pe cei care detin o astfel de afacere sa se dezvolte si sa ofere cele mai bune servicii, magazinul Sanito le pune la dispozitie diverse consumabile catering de cea mai buna calitate, de la caserole si pahare de unica folosinta si pana la pungi plastic sau folie plastic, utile pentru impachetare si protectie.

Cuvantul de baza care defineste magazinul Sanito este igiena, toate produsele de aici, atat consumabilele pentru catering cat si cele de curatenie, igiena si menaj. Asta pentru ca totul sa fie facut la cele mai inalte standarde ale calitatii si astfel succesul sa fie asigurat.

Pentru a capata un numar cat mai mare de clienti, multe firme de catering incearca sa le puna la dispozitie produse gustoase, proaspete si care sa arate cat mai bine. Pentru acest lucru este nevoie de mai multe aspecte cheie, de la produsele alese pentru a fi gatite la bucatari si pana la ambalajele in care sunt oferite cleintilor.

Imi amintesc si acum ce zarva se facea la munca atunci cand venea vorba de a da comanda de mancare, alegerea unui magazin fiind cea mai mare provocare. Pentru mine conta cel mai mult ca mancarea sa aiba un gust bun desigur, si sa-si merite banii, lucrui care uneori nu se intamplau din pacate. Cine stie, poate ca cei de acolo nu foloseau consumabilele Sanito.

Am invatat de-a lungul timpului ca modelul de caserole unica folosinta poate afecta gustul mancarii. Cele de calitate ar trebui sa mentina mancarea la o temperatura constanta, cea fiebinte dar si cea rece sa nu ceeze condens pe marginile acesteia si astfel sa afecteze atat gustul cat si mirosul. Desigur ca si perioada de timp cat sta mancarea in caserola este important dar in cazul unui business bun nu ar trebui ca transportul sa dureze prea mult.

Pretul mic al produselor Sanito este un avantaj pentru toti cei care le aleg, celtuieli mai mici insemnand in final un profit mai mare. De exemplu, la doar 2.15 lei putem cumpara un set de 100 de pahare de unica folosinta, pe care le putem utiliza in multe ocazii intr-o astfel de afacere.  De altfel, la cumpararea a mai multe produse avem parte de reduceri substantiale si un discount progresiv, o oferta pe care nu o putem omite si de care este bine sa profitam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *