Cateva motive pentru care sa urmezi un curs Java

programare java

Java, limbaj de programare celebru, este cel ce poate duce mult mai aproape de o cariera de succes in domeniul IT. Sa stii ca au mai ramas putine persoane ce inca nu s-au convins ca industria informatica reprezinta viitorul, un loc in care job-urile vor fi mereu bine platite.

In fine, sa trecem direct la subiect – de ce ai invata Java? De ce ai urma un curs in acest domeniu? Iti voi enunta in cele ce urmeaza cateva motive pentru care un curs Java merita sa fie urmat, dar si cat de greu iti va fi, in cazul in care nu ai deloc experinta cu limbajele de programare.

  1. Java „ocoleste” erorile

Despre Java se poate spune ca este un limbaj de programare creat ca o alternativa mult mai accesibila si mai placuta a veteranului C++. Totodata, Java este o varianta mai simplificata a limbajului C++, deci nu vei mai intra in contact cu multitudinea de erori pe care limbajul din urma la da de cele mai multe ori.

Java este un limbaj direct axat pe subiect – te ajuta sa te concentrezi direct pe programare, fara sa mai intri in contact cu detaliile regasite la C++.

  • Java te poate duce mai aproape de o cariera de succes

Nu cred ca mai are rost sa mentionez ca Java este un limbaj de programare prezent in tot si toate. Nu putine sunt aplicatiile si site-urile realizate pe baza sa, iar lucrurile nu par sa se opreasca aici. Mai exact, Java este un limbaj extrem de cautat, angajatorii din domeniul IT abia asteapta ca la interviuri sa intalneasca tineri ce il stapanesc extrem de bine.

Astfel, daca stiu sa lucrezi cu Java, sansele de ascensiune la actualul lor de munca vor creste considerabil. Totodata, el iti deschide multe porti si catre alte job-uri, mult mai bine platite, spre exemplu.

  • Poti invata Java extrem de usor

Probabil deja te intrebi cam ce lucruri ar trebui sa stii dinainte pentru a-ti fi mai usor sa intelegi acest limbaj de programare. Nu te mai gandi la acest lucru – sa inveti Java e ca si cum ai invata o limba straina, deci totul porneste de la zero.

De exemplu, poti invata Java impreuna cu expertii de pe fasttrackit.org – acceseaza site-ul pentru a afla mai multe detalii. Tot ce pot sa iti spun este ca fiecare curs Java este acreditat, deci ai garantia ca nu il urmezi degeaba, fara a-ti fi recunoscute ulterior competentele.

Atat timp cat ai vointa, determinare si esti mereu perseverent, lucrurile nu au cum sa mearga decat in directia buna. Totodata, nu uita ca domeniul IT cuprinde limbaje extrem de usor de invatat, asta daca te pasioneaza stiintele exacte. Daca inca nu ti-ai gasit motivatia pentru care sa urmezi un astfel de curs, gandeste-te la partea financiara, la cat castiga un programator in zilele noastre, inclusiv in Romania. Dupa cum ti-am spus si la inceput, domeniul IT reprezinta viitorul, asa ca nu ezita sa iti cladesti o cariera in aceasta directie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *