Câțu, chemat în Vama Veche de câțiva tineri nemulțumiți că la ora 22.00 se dă stingerea / Ce răspunde premierul – Esential

Premierul Florin Cîţu le răspunde, pe Facebook, unor tineri aflaţi la Vama Veche nemulțumiți că la ora 22.00 se dă stingerea.

Conform unui material difuzat de ştirile Pro TV, câţiva tineri l-au invitat pe premier alături de ei, în Vamă.

“Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10 sincer. Domnul Cîţu a fost ok ca premier, dar vrem să ne distrăm şi noi. Credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul premier, vă aşteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi”, i-au transmis tinerii premierului.

Florin Cîțu a reacționat pe Facebook: ”Mulţumesc. Vă promit că ne vedem vara aceasta şi în Vamă. Vă mulţumesc că aţi ales să vă vaccinaţi. Doar aşa revenim la all-nighters”.

Poliția Județeană Constanța a anunțat sâmbătă că administratorii a trei terase din Vama Veche au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei deoarece numărul clienţilor depăşea capacitatea admisă şi nu era respectată distanţarea fizică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *