Cauți argumente pro sau contra pentru personalizări Samsung Galaxy?

Dacă urmează să îți iei un telefon nou în următoarea perioadă, există o anumită întrebare la care trebuie neapărat să găsești răspuns: se merită sau nu să achiziționezi și huse sau carcase telefoane o dată cu dispozitivul? Există, încă de la apariția smartphone-ului această dilemă, iar argumentele par să fie de ambele părți, dar cel mai probabil, totul ține de fiecare utilizator în parte.

În cele ce urmează vei regăsi argumente de ambele părți legate de utilizarea unor carcase pentru telefon:

Motive pentru a-ți proteja telefonul

Dacă te gândești că o carcasă de telefon are doar rolul de a-l păstra curat, atunci trebuie să afli că aceasta înseamnă mult mai mult de atât, și anume:

  • Protecție împotriva căzăturilor: indiferent cât ești de atent, gravitația este mai puternică decât tine. Probabil că vei scăpa telefonul cel puțin o dată. De cât de multă protecție ai nevoie, depinde de modelul telefonului. Anumite modele sunt construite astfel încât să supraviețuiască căderilor ocazionale. Pe când, în alte cazuri, telefonul este deteriorat complet. Iar acesta este motivul pentru care carcasa își dovedește din plin utilitatea.
  • Protecție asigurată în mai multe aspecte: chiar dacă nu îți pasă de anumite zgârieturi ocazionale, o carcasă poate face mai mult pentru telefonul tău. Unele telefoane au o lentilă pe partea din spate, ceea ce înseamnă că este mult mai predispusă la zgârieturi și alte deteriorări, ceea ce face ca fotografiile să pară groaznice. De asemenea, se pot deteriora butoanele, ceea ce ar face mult mai dificilă utilizarea.
  • Valoarea revânzării: acestea fiind spuse, chiar dacă nu te deranjează mici zgârieturi, acestea vor scădea drastic valoarea dispozitivului. Iar a alege o husă Samsung A10 pentru telefonul tău poate fi una dintre cele mai bune metode de a face upgrade la următorul tău telefon în mod gratuit.
  • Pune-te în evidență într-un grup: deși există întotdeauna un argument pe care să-l faci pentru individualitate, o carcasă te poate ajuta să ieși în evidență într-un mod practic. Data viitoare când ești într-un grup, numără câte persoane au același telefon ca și tine. Iar dacă nici unul nu ar avea o husă și ar pune toate telefoanele într-un loc, al tău s-ar evidenția clar.

Motive pentru a nu folosi huse pentru telefon

În schimb, mulți oameni sunt contra huselor, însă nu întotdeauna sunt foarte importante și ele includ:

  • Adaugă volum: acesta este motivul cel mai frecvent, căci o carcasă va adăuga volum telefonului, iar husele din silicon pot îngreuna alunecarea în buzunar. Iar mulți cred că o carcasă acoperă designul telefonului, care este adesea unul din motivele pentru care cumperi un anumit model.
  • Se murdăresc ușor: atunci când pui o husă telefonului, aceasta se va murdări mult mai des și va fi mult mai dificil de curățat.
  • Căldura: nimic nu va deteriora bateria și va încetini telefonul mai rău decât supraîncălzirea telefonului. Iar o carcasă nu va face de multe ori decât să agraveze problema. În cazul în care ai un dispozitiv ce are tendința de a se supraîncălzi, a-l pune într-o husă nu este deloc o idee grozavă.

În cele din urmă, totul se rezumă la preferințele personale sau la modelul de telefon, fără a mai vorbi despre modul în care îl folosești. Totuși, recomandarea este aceea de a opta pentru o carcasă pe care poți să o scoți oricând și astfel vei putea decide care variantă este mai pe placul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *