Ce a făcut Ioan Crișan înainte să moară? Imagini cu afaceristul chiar înainte de explozie – Capital

Au fost făcute publice ultimele imagini cu omul de afaceri Ioan Crișan în viață. Acestea au fost prezentate la News Hour with CNN.

Se pare că înainte ca mașina sa să explodeze, afaceristul a fost surprins de camere de supraveghere când intră în bloc, după ce a stat la o terasă din apropiere timp de 20 de minute, cu un pahar de coniac în față.

De menționat este faptul că, localul se afla lângă imobilul în care afaceristul locuia, deci Ioan Crișan era unul dintre clienții fideli ai terasei. În ceea ce privește comportamentul acestuia, potrivit sursei citate, angajații de la terasă susțin că nimic din comportamentul omului de afaceri din Arad nu ar fi trădat o supărare a acestuia.

Totodată, aceștia au mai adăugat că de fiecare dată când venea la terasă, afaceristul nu vorbea cu angajații și doar își comanda o cafea sau o apă plată. Un lucru a fost însă deosebit de această dată, înainte de a-și pierde viața, Ioan Crișan a comandat un pahar de coniac și o apă plată.

Cei care îl cunosc pe omul de afaceri îl caracterizează ca fiind un bărbat discret, mereu solitar și nu se plângea cu absolut nimic celor din jur.

Percheziții în apartamentul afaceristului

În timp ce apar mai multe informații despre profilul afaceristului, oamenii legii efectuează percheziții în apartamentul acestuia. Totodată, în cursul zilei de luni a Arad a ajuns și chestorul de poliție Eduard Mirițescu, împuternicit adjunct al inspectorului general al Poliției Române.

Marți, polițiștii au revenit la apartamentul omului de afaceri, unde a fost prezentă și soția acestuia. Oamenii legii au căutat indicii pentru a stabili profilul bărbatului ucis și au ridicat o serie de documente și plicuri găsite în imobilul acestuia.

De menționat este faptul că deși Ioan Crișan, avea foarte multe datorii, iar firma lui apărea în mai multe dosare de executare silită. Se pare că omul de afaceri nu a plătit arenda pe terenurile pe care erau amenajate bazinele piscicole pe care le deținea.

Totodată, mai există și informații potrivit cărora bărbatul din Arad și-a construit afacerea pe bani împrumutați de la bănci și mai mulți indivizi, pe care nu i-ar fi returnat la timp.

Aminti mfaptul că Ioan Crișan a fost ucis sâmbătă dimineață în propria mașină, care a explodat. Surse au declarat pentru Antena 3, că bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan, a fost montată sub scaunul mașinii pe care o conducea, în contextul în care în urma exploziei, balamalele scaunului au fost smulse.

Mai exact, cercetările au arătat că scaunul pe care stătea omul de afaceri Ioan Crişan, a fost efectiv rupt și aruncat în plafonul mașinii.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *