Ce a spus Adrian Vasile după România vs Iran 39-11 – Selecționerul a vorbit despre accidentarea Oanei Borș – Fotbal

Naționala României a învins fără probleme reprezentativa Iranului, scor 39-11, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Spania. Selecționerul Adrian Vasile a vorbit despre accidentarea Oanei Borș și le-a mulțumit fanilor români care au fost prezenți la meciul de la Castello.

În minutul 19, mezina Oana Borş a scăpat pe contraatac şi a marcat primul gol la naţională, însă a avut o aterizare nefericită şi s-a accidentat grav la genunchiul drept, părăsind terenul pe targă şi plângând în hohote.

“Felicit jucătoarele Iranului pentru că au ajuns la acest Campionat Mondial, să o țineți tot așa, pentru că veți avea de câștigat după acest Mondial. Noi am avut un obiectiv foarte clar, acela de a câștiga meciul și a trebuit să ne îndeplinim sarcinile de la antrenamente.

Al doilea obiectiv a fost ca toată lumea să fie sănătoasă, dar din păcate, am avut o accidentare majoră a unei jucătoare care a și marcat primul ei gol la națională. Cred că a plătit un preț prea mare pentru asta.

A plecat deja la spital, dar din experiența noastră, asemenea momente nu se termină cu ceva norocos, așa că trebuie să ne așteptăm la ce e mai rău sau să ne pregătim pentru ce e mai bun.

Sunt mereu lucruri de îmbunătățit, însă gândul nostru este acum să fim alături de Oana Borș, îi dorim tot binele și suntem alături de ea.

A fost o mare bucurie să vedem steagurile României în sală, le mulţumim foarte mult celor care au venit şi îi aşteptăm şi la următoarele meciuri pentru a crea această culoare şi bucurie. Era foarte important să debutăm cu dreptul” – Adrian Vasile, potrivit digisport.ro.

Programul României în Grupa C

România – Kazahstan (5 decembrie, ora 19:00)

România – Norvegia (7 decembrie, ora 21:30)

*Duelurile vor fi LiveText pe HotNews.ro și în direct pe Digisport, LookTV și Telekom Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *