Ce agentie web pentru crearea unui magazin online sa alegi?

Realizarea unui magazin online poate reprezenta pentru multi un mister, insa nimic nu este mai usor de facut daca te documentezi temeinic inainte de a te apuca de treaba. Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa identifici un developer web de site-uri web potrivit pentru nevoile pe care le ai, lucru destul de usor daca intelegi despre ce este vorba dinainte.

Un developer de website-uri pentru comertul electronic este un software online care iti va permite sa construiesti propriul magazin online, fara a avea nevoie de abilitati tehnologice avansate sau cunostinte de codare. Tot ceea ce iti trebuie este o conexiune la internet si o idee de afaceri excelenta!

Pentru ca te afli la inceput de drum, este posibil sa nu stii ce sa alegi, mai ales pentru ca exista o multime de developeri web care se ocupa de crearea unor magazine online la cheie. Unii sunt mai ieftini, altii sunt mai scumpi, unii mai fiabili, altii mai putin fiabili… Asadar, ce alegi?

Stim ca alegerea se poate simti coplesitoare, dar totul se reduce la scopul si dimensiunea magazinului online pe care vrei sa il construiesti. O prima recomandare de care ar trebui sa tii cont este urmatoarea: agentie web pentru magazinele online mari, Shopify/Wix pentru magazinele online mai mici fara pretentii si optiuni multiple in site.

Daca intentionezi sa construiesti un mic magazin online, iti recomandam Wix. Acesta este foarte usor de configurat, instrumentele de vanzare sunt excelente, iar design-urile arata excelent. Planurile de plata sunt intre 23 si 49 de dolari pe luna, iar acesta vine cu o gama fantastica de caracteristici, inclusiv integrarea cu ShipStation, vanzarea pe Instagram, e-mailuri de recuperare a cosurilor abandonate, etichete de expediere tiparite si multe altele.

Insa daca intentionezi sa creezi un magazin de comert electronic complet, sa vinzi peste 10 tipuri de produse si sa ai o cifra de afaceri de peste 1000 de dolari, recomandat este Shopify. Planurile de plata sunt intre 29 si 299 de dolari pe luna, iar instrumentele detinute sunt unele puternice, cu ajutorul lor putand sa gestionezi stocurile, sa faci marketing prin email, practic orice ai nevoie pentru un magazin care functioneaza pe deplin. Functiile de vanzare pe care le are acesti developeri te vor ajuta sa ai tot ce ai nevoie pentru succesul afacerii tale.

Recomandat este ca inainte de a alege un anume constructor sa incerci mai multi; sa experimentezi, sa compari diverse agentii web care se ocupa de magazine online pentru a alege cea mai buna in functie de nevoile pe care le ai.

Atunci cand testezi agentiile web care se ocupa explicit doar cu site-uri de comert electronic, urmareste daca este usor sa alegi un sablon sau o tema si sa faci modificari personalizate, daca sabloanele sunt potrivite pentru afacerea ta, daca e usor sa adaugi produse si sa le clasifici, daca poti edita navigarea pentru a include submeniuri si pagini noi.

Inainte de a trece la pasul urmator, asigura-te ca ai decis care este cel mai bun developer de magazin online pentru nevoile pe care le ai, pentru ca fiecare dintre ei are argumentele sale pro si contra. Nu uita ca majoritatea platformelor de afara ofera o perioada de incercare gratuita, deci merita sa testezi mai multe inainte de a face alegerea finala. In cazul in care consideri ca nu te descurci, ca totul este prea greu pentru tine, poti apela la specialistii CRAFT iT care iti ofera sansa de creare magazin online la cheie intr-un mod profesionist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *