Ce asteptari au clientii de la un salon de infrumusetare

asteptari-clienti-salon-de-infrumusetare

Saloanele de infrumusetare sunt intr-o continua dezvoltare, iar acest sector de servicii devine tot mai competitiv.  Pe o piata in care lupta se da intre cele mai profesionale produse, cei mai buni stilisti si cele mai bune preturi, nu toti reusesc sa-si mentina business-ul activ.

Sunt o multime de factori care privilegiaza sau din contra, dezavantajeaza saloanele de infrumusetare. Printre acestia, cei mai importanti sunt clientii si asteptarile lor. Asadar, iata la ce sunt atenti clientii cand pasesc intr-un salon de infrumusetare!

Profesionalismul stilistilor

Angajarea unui stilist bun este o miscare inteligenta pentru orice salon de infrumusetare. De cele mai multe ori, acesta poate aduce clienti noi sau ii poate fideliza pe cei existenti. Amabilitatea, calitatea serviciului oferit, dar mai ales rezultatul final sunt  detaliile pe care clientii le vor critica sau aprecia constant.

Produsele folosite

Un salon de infrumusetare va pune intotdeauna accentul pe folosirea produselor de calitate. De ce? Pentru ca acestea sunt printre principalele asteptari ale clientilor. Adesea, produsele folosite sunt asociate cu profesionalismul si calitatea serviciilor oferite. Este recomandat sa iti aprovizionezi salonul de infrumusetare cu produse care apartin brand-urilor de renume. Sunt deja cunoscute si folosite de toata lumea. In schimb, daca vei alege sa folosesti produse noi sau mai putin folosite in aceasta industrie, clientii vor fi reticenti. Oamenii nu sunt suficienti de curajosi incat sa experimenteze produse noi cu care nu sunt familiarizati, mai ales atunci cand vine vorba despre produsele de infrumusetare.

Ustensilele folosite

Evident ca printre asteptarile clientilor se numara si accesoriile folosite. Intr-un salon de infrumusetare, ai mereu nevoie de accesorii pentru frizerie. Intotdeauna, nevoile clientilor trebuie sa reprezinte o prioritate. Pentru oferirea unui serviciu de calitate al carui rezultat sa fie unul pe placul si celor mai pretensiosi clienti, ai nevoie de accesoriile necesare.

Locatie accesibila

Printre numeroasele asteptari ale clientilor, un aspect important il ocupa si locatia accesibila.  Oamenii sunt comozi, iar tu trebuie sa iti dezvolti business-ul si in functie de acest aspect. Daca totusi locatia nu este una vizibila, poti apela la diverse trucuri pentru a atrage atentia clientilor, cum ar fi reclamele luminoase.

Pretul

Se spune ca pretul face diferenta. Ei bine, cand vorbim despre serviciile oferite de un salon de infrumusetare, oamenii sunt dispusi sa cheltuie bani, mai ales atunci cand rezultatele sunt conform asteptarilor lor. Cu toate acestea, exista si acea categorie de oameni care se uita, mai intai de toate, la lista preturilor. Ideal ar fi sa multumesti ambele categorii de oameni, desi poate fi destul de dificil  sa faci acest lucru. In cazul acesta, solutia ar fi sa impui preturi accesibile.

Daca vei fi intotdeauna atent la asteptarile clientilor, dar mai ales daca le vei intui din timp, cu siguranta vei aduce multe beneficii business-ului tau. Clientii stiu cum sa recunoasca un salon de infrumusetare bun, iar principalul tau obiectiv este sa ii determini sa creada ca tu esti intotdeauna alegerea potrivita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *