Ce avantaje are augmentarea buzelor cu acid hialuronic

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!


Buzele sunt una dintre cele mai atractive trăsături ale feței noastre, aducând armonie și un aspect tânăr. Cu toate acestea, unii oameni au buze foarte subțiri din cauze ereditare, iar alteori, pur și simplu prin trecerea timpului, buzele își pierd volumul natural și apar riduri în jurul lor. Augmentarea buzelor realizată de specialiști în medicina estetică modernă va oferi rezultate excelente, menținând în același timp naturalețea necesară pentru a unifica fața și a produce un aspect mai tânăr și luminos.

De ce este populară procedura?

Astăzi, augmentarea cu acid hialuronic este unul dintre cele mai populare tratamente în rândul femeilor de toate vârstele, care doresc să aibă buze mai mari, dar cu un aspect natural, fără ca acestea să arate ca și cum ar fi suferit o augmentare. Oricare ar fi motivul, este o procedură care are efecte uimitoare. Această simplă intervenție poate face o diferență în îmbunătățirea încrederii în sine. Pe https://ralucaharnagea.ro/marirea-buzelor-cu-acid-hialuronic/ regăsiți o recomandare pentru un specialist în estetică, medicul Raluca Harnagea. Aceasta deține experiența necesară pentru a aduce pacienților rezultatele dorite. Cabinetul se află situat în București, în apropiere de Piața Victoriei, iar pe lângă augmentare cu acid hialuronic, specialistul vă poate oferi și alte tipuri de proceduri, în funcție de nevoile pe care le aveți.

Avantajele augmentarii buzelor cu acid hialuronic

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic are mai multe beneficii, foarte vizibile după observarea fotografiilor de tip before/after. În primul rând, și dacă aveți o anumită considerație pentru tratamentele estetice, ar trebui să știți că este o procedură care nu implică o intervenție chirurgicală, astfel încât mărirea buzelor este un procedeu ușor.

Un alt avantaj semnificativ al umplerii buzelor cu acid hialuronic este faptul că se folosește o substanță chimică naturală care există deja în corpul nostru (acid hialuronic), făcându-l total biocompatibil și reabsorbabil de către corpul nostru, rezultând un impact de durată și instant.

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic este un tratament nedureros, în care un anestezic topic este furnizat anterior pacientului, astfel încât acesta să nu experimenteze niciun disconfort. Această creștere îmbunătățește structura și aspectul expresiei, reduce pliurile din colțurile buzelor și asigură o hidratare rapidă a regiunii. Fiind o substanță naturală a corpului nostru, nu provoacă reacții alergice.

Persoanele care apelează la o astfel de procedură trebuie să țină cont și de sfaturile specialistului, în ceea ce privește cantitatea de acid hialuronic pe care acesta o recomandă, dar, de asemenea, se vor urma și indicațiile cu privire la perioada de după intervenție.

spot_imgspot_img