Ce echipamente frigorifice trebuie sa existe in restaurante, baruri si localuri?

echipamente frigorifice

Daca se respecta, orice restaurant, cantina, autoservire, fast-food, bar sau alta unitate de alimentatie publica trebuie sa aiba bucataria profesionala si sala de mese dotate cu echipamente HoReCa performante. Pe langa calitatea mancarii, profesionalismul angajatilor si un marketing reusit, aceste localuri au nevoie de aparate dotate cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piata. Astfel, vor obtine rezultatele dorite atat in ceea ce priveste prepararea si servirea alimentelor, cat si depozitarea si pastrarea acestora pentru o perioada mai indelungata, in cele mai bune conditii.

Pe perioada verii, echipamentele frigorifice isi dovedesc utilitatea mai mult decat oricand, fiind indispensabile atat pentru alimente, care devin mai perisabile cu cat temperaturile cresc, cat si pentru bauturi, care uneori nici macar nu pot fi servite daca nu sunt reci. In aceste conditii, Fresco.ro, care sustine inca din anul 1992 afacerile din HoReCa si Retail, va prezinta oferta sa de echipamente frigorifice. Aceasta contine atat dispozitive folosite la depozitarea si prepararea alimentelor si bauturilor, cat si la procesarea si prezentarea lor, dupa cum urmeaza:

  • dulapuri frigorifice verticale si de patiserie, realizate integral din otel inox, cu o capacitate mare de depozitare, garantand prospetimea produselor pentru o perioada indelungata;
  • mese de lucru refrigerate, veritabile bancuri de lucru cu dimensiuni mai reduse, usor integrabile in toate bucatariile profesionale;
  • abatitoare, echipamente frigorifice profesionale, care racesc si congeleaza alimentele in cel mai scurt timp (din acest motiv se mai numesc si blast chillere);
  • lazi frigorifice, care va ofera garantia calitatii si durabilitatii alimentelor si au o capacitate mare de depozitare;
  • saladete, care au atat rolul de a prezenta clientilor ingredientele, cat si de a facilita prepararea unei salate chiar in fata acestora;
  • frigidere de bauturi, esentiale in orice bar, local, restaurant sau autoservire, mai ales pe perioada verii, cand apa, sucurile si mai ales berea nu pot fi consumate la temperatura camerei;
  • vitrine de tapas/sushi sau de vinuri, echipamente frigorifice elegante, care nu numai ca pastreaza alimentele si bauturile la temperaturile ideale, dar le si prezinta clientilor intr-o forma atractiva din punct de vedere vizual;
  • masini pentru cuburi de gheata, indispensabile mai ales in baruri si cafenele, cu un rol determinant in prepararea celor mai sofisticate tipuri de bauturi reci;
  • camere de frig si accesorii, care pot pastra numeroase produse si alimente simultan, in conditii de igiena maxima;
  • agregate pentru echipamente frigorifice, accesorii indispensabile oferite de furnizorii Fresco Expert – Electrolux Professional, Virtus Group GmbH, Forcar, True Refrigaration etc.

Trebuie sa stiti ca, pe langa echipamente frigorifice si alte produse de cea mai buna calitate, care va garanteaza productivitate maxima si un consum redus de energie, proiectul Fresco va pune la dispozitie si servicii la aceleasi standarde inalte. Astfel, beneficiati de consultanta, proiectare, livrare, montaj si servicii post-livrare pentru toate echipamentele achizitionate, dar si de oferte personalizate in functie de nevoile, preferintele si bugetul business-ului dumneavoastra.

Avand in vedere ca, anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, sezonul estival se deschide abia pe 1 iulie, mai aveti timp sa va dotati localul cu toate echipamentele frigorifice necesare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *