Ce este și cum se consumă apa Kangen

Oamenii depun zilnic eforturi pentru a susține un stil de viață cât mai sănătos atât pentru ei, cât și pentru cei dragi însă de multe ori pot să ne scape din vedere chiar lucrurile esențiale și de bază. Alimentația este extrem de importantă pentru că tot ceea ce consumă organismul uman impactează în mod direct starea de sănătate a acestuia, dar nu trebuie să uiți niciodată de importanța apei.

Ce opțiuni ai atunci când vine vorba de apă?

Principalele surse de apă potabile pe care le au oamenii sunt apa de la robinet, din rețeaua publică și apa îmbuteliată din comerț. Apa de la robinet este o apă tratată și filtrată într-o oarecare măsură, dar ea poate avea în continuare depuneri de mâl, rugină, nisip și poate conține o parte din substanțele cu care a fost tratată, de exemplu clorul.

Tratarea apei din rețeaua publică este necesară pentru a elimina bacteriile și depunerile materiale din ea, dar înainte de a fi consumată ea are nevoie de o filtrarea suplimentară și o transformare completă.

Apa îmbuteliată este o apă filtrată și curată cu un anumit nivel de pH, dar problema în acest caz este faptul că apa îmbuteliată nu circulă ceea ce face ca moleculele din structura apei să se grupeze în clustere mari incapabile să ajungă la nivel celular în organismul uman. În plus, apa poate prelua particule de plastic din ambalaj și astfel plasticul ajunge în organismul uman.

Ce este apa Kangen

Apa Kangen este o apă filtrată, alcalină, antioxidantă și microstructurată pe care o poți obține chiar acasă la tine cu ajutorul ionizatoarelor Kangen produse de Enagic.

Folosind tehnologie de grad medical, Enagic produce integral în Japonia ionizatoare de apă recunoscute la nivel mondial pentru eficiența și fiabilitatea lor. Ionizatoarele de apă se conectează direct la robinetul de acasă, preia apa și cu ajutorul filtrului încorporat și a proceselor avansate de electroliză pe care le realizează transformă apa de la robinet în apă alcalină, microstructurată și antioxidantă.

Moleculele de apă sunt separate în apă alcalină și apă acidă, iar utilizatorul colectează apa Kangen cu pH 8,5 – 9,5 pentru băut.

Cum se consumă apa Kangen

Corpul tău trebuie să mențină un echilibru al pH-ului sângelui arterial de 7,35 – 7,45, care este ușor alcalin, iar cu ajutorul acestui dispozitiv tu îți poți produce singur acasă, cu efort minim, în doar câteva secunde și cu costuri reduse, apa Kangen cu 3 valori de pH-ul, pe care îl alegi potrivit nevoilor tale și ale familiei tale. De reținut că alcalinitatea apei Kangen este obținută prin eliminarea sărurilor acide din apa sursă, și nu prin adaos de minerale alcaline, așa cum sunt obținute majoritatea apelor alcaline îmbuteliate.

  • Bea două căni/pahare de apă dimineața după ce te trezești – Pe timpul nopții corpul se deshidratează și are nevoie de apă la prima oră a dimineții. Bea apă Kangen pe stomacul gol pentru o hidratare rapidă și eficientă.
  • Bea apă oricând îți este sete, cu excepția perioadei în care servești masa.
  • Folosește apa Kangen pentru a prepara ceai rece și cafea.
  • Bea apa Kangen cu 30 de minute înainte sau după masa – mediu din interiorul stomacului este acid și așa trebuie să fie pentru o digestie eficientă. Dacă se consumă apă alcalină înainte sau după masă poți afecta pH-ul acid al stomacului.
  • Apa alcalină Kangen este recomandată persoanelor adulte. Pentru copii cu vârstă mai mică de 3 ani este recomandată apa curată cu pH neutru 7,0.
  • Persoanele care suferă de afecțiuni renale trebuie să întrebe medicul specialist înainte de a începe să consume apă Kangen alcalină.

Apa Kangen pentru un viitor sănătos

Începe și tu să acorzi mai multă importanță calității apei pe care o bei și vei observa modificări relevante pentru sănătatea ta și starea ta interioară de bine. Apa Kangen este modalitatea prin care te întorci la lucrurile simple, dar atât de sănătoase și benefice pentru organismul tău folosind ceea ce ai deja la îndemână – apa de la robinet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *