Ce este un aparat de dezinfectat si cum se masoara eficienta acestuia?

aparat de dezinfectat Polti

Normele legislative s-au schimbat odata cu intrarea in perioada post-pandemica. Astfel, orice activitate care presupune contactul cu alte persoane, indiferent ca este vorba de comert, servicii sau altele, este nevoita sa asigure un standard de igiena, pentru a limita raspandirea virusurilor nedorite. Drept urmare, pentru a te asigura ca sanatatea ta, a angajatilor, dar si a celor care iti calca pragul nu este pusa in pericol, iti recomandam folosirea unui aparat de dezinfectat de la www.polti.ro!

Desigur, exista si alternative pentru dezinfectarea suprafetelor, precum folosirea substantelor pe baza de clor sau alte chimicale, insa acestea, pe langa faptul ca nu sunt foarte eficiente, nu sunt prietenoase nici cu oamenii sau animalele de companie, nici cu mediul care ne inconjoara!

De aceea, folosirea unui aparat de dezinfectat marca Polti este cea mai buna alegere in lupta cu virusurile, bacteriile sau alte microorganisme. Acest dispozitiv foloseste un ingredient pe cat de eficient, pe atat de simplu: aburul supraincalzit si uscat, care acopera perfect suprafetele cu risc de contaminare!

Vaporii produsi de aparatul de dezinfectat Polti sunt de fapt niste mici molecule, capabile sa patrunda in profunzimea suprafetelor, eliminand cu succes atat murdaria, cat si biofilmul produs de bacterii sau alte microorganisme. O mare parte dintre virusuri, precum COVID-19 sau H1N1, sunt termosensibile, insemnand ca, la temperaturi ridicate, virusul este complet inactivat.

De exemplu, in cazul coronavirusului, acesta nu rezista odata expus la temperaturi de 50-80°C, fiind eliminat in cateva secunde. Un aparat de dezinfectat Polti, gratie duzei speciale care supraincalzeste aburul produs, poate atinge temperaturi de pana la 180°C, suficient pentru distrugerea completa a microorganismelor! Mai mult, acesta poate distruge si depunerile de mucegai, fungii sau diversele insecte precum acarienii, care obisnuiesc sa isi faca veacul in preajma omului.

aparat de dezinfectat

Un alt avantaj major al unor astfel de dispozitive de curatat consta in usurinta de folosire, precum si rapiditatea operatiunii. Gratie aburului uscat si supraincalzit, suprafetele se usuca si sunt gata de utilizat in cateva secunde! Mai mult, aceasta operatiune de igienizare si dezinfectare poata fi facuta si in prezenta oamenilor sau a animalelor de companie, fiind o solutie perfect ecologica de indepartare a bacteriilor si a virusurilor.

Produsele de dezinfectare Polti, precum aparatele de dezinfectat Polti Sani System, dezinfectantii si sistemele de igienizare cu abur, sunt patentate si dezvoltate in colaborare cu Facultatea de Medicina si Chirurgie a Universitatii din Pavia, Italia.

De peste 40 de ani, compania ofera solutii ecologice si produse de inalta calitate, destinate curateniei si igienizarii complete, fara a dauna mediului inconjurator! Fondata de catre Franco Polti, compania este prezenta astazi in 52 de tari din intreaga lume, dintre care si Romania!

Asadar, oricand vei avea nevoie sa efectuezi operatiuni zilnice de igienizare, apeleaza la Polti pentru un aparat de dezinfectat! Acesta se preteaza multor branse din comert, fiind totodata foarte util si in spatii precum clinici si cabinete medicale sau veterinare, scoli, spitale, birouri sau saloane de infrumusetare.

De asemenea, gratie vitezei de igienizare si a folosirii substantelor ecologice, dispozitivele Polti sunt folosite cu succes in spatiile des circulate, precum supermarket-uri, hoteluri sau pensiuni, restaurante sau cafenele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *