Ce modele de tabla magnetica trebuie sa includa oferta unui furnizor profesionist?

Indiferent care ar fi produsele si serviciile pe care le comercializeaza, un magazin online profesionist trebuie sa aiba o oferta variata. In primul rand, acest lucru dovedeste faptul ca respecta toate categoriile de public si le ofera acestora lucrurile de care au nevoie. In al doilea rand, multitudinea de produse din diverse categorii denota faptul ca respectivul e-shop colaboreaza cu multi furnizori si coreleaza foarte bine cererea cu oferta.

Aceste aspecte se aplica si in cazul OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania. In “vitrina” sa, gasim atat produse din hartie si plicuri, furnituri si accesorii pentru birou, instrumente de scris si corectoare, cat si sisteme de afisare si comunicare, aparatura si consumabile IT, articole de mobilier de birou etc. In continuare, vom vorbi despre una dintre cele mai populare categorii de produse de pe acest site: este vorba despre modelele de tabla magnetica.

O tabla magnetica este unul dintre cele mai utile si versatile produse pe care le vei gasi pe www.officeclass.ro. Acestea pot fi folosite atat pentru conferinte si team building-uri, cat si in scoli, licee sau chiar in hoteluri ori restaurante. Desi poate nu te-ai gandit pana acum, exista sute de tipuri de tabla magnetica, iar acestea se diferentiaza in functie de materialul din care sunt confectionate, rama, dimensiuni, producator, durata de viata si culoare.

Iata, in continuare, cum se clasifica modelele de tabla magnetica de la OfficeClass, in functie de criteriile enumerate mai sus:

1. Tipul produsului. Poti alege intre modele de tabla magnetica obisnuite (Whiteboard), cu stand mobil, din sticla, triptice sau interactive. Cele cu stand mobil au dimensiuni ceva mai reduse si pot fi mutate cu usurinta dintr-un loc intr-altul, cele triptice sunt recomandate pentru sali mari, intrucat au dimensiuni extinse, iar cele interactive vin insotite de un proiector si sunt utile mai ales pentru copii.

2. Rama. Majoritatea acestor table au rama din aluminiu, insa exista si cateva modele cu rama din lemn, spre exemplu Whiteboard-ul de la Herlitz, de 60 x 80 de centimetri, pentru instrumente de scris lavabile.

3. Dimensiuni. In functie de nevoile si preferintele tale, poti opta pentru modele de tabla magnetica intre 30 x 40 de centimetri si 120 x 400 de centimetri. Cea mai mica astfel de tabla este, de fapt, un Memoboard, o alternativa mult mai eleganta la deja clasicele post-it-uri lipite pe frigider sau pe dulap. La polul opus, tabla cu o suprafata de 48.000 de centimetri patrati are o suprafata de lucru metalo-ceramica magnetica si este realizata din tabla de otel de 0,25 milimetri.

4. Garantie / durata de viata. Toate modelele din oferta acestui furnizor au o durata de viata mai mare de 7 ani, unele modele ajungand chiar si la “varsta” de 25 de ani, mai mare decat a unora dintre utilizatorii lor. In ceea ce priveste garantia, aceasta variaza intre 1 si 25 de ani, in functie de modelul ales.

5. Producator. Poti opta pentru produse realizate de unele dintre cele mai cunoscute branduri internationale din domeniu, de la Forster, Dahle si Herlitz, la Magnetoplan, Viamond si Sigel.

6. Culoare. Nu in ultimul rand, chiar daca majoritatea tablelor magnetice sunt albe, exista si modele colorate in: albastru, negru, portocaliu, rosu, roz, verde, bleu, gri inchis si maro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *