CE PĂRERE AU ȘOFERII DESPRE AUTOUTILITARELE IVECO DAILY?

Șoferii ce au condus autoutilitara Iveco sunt de comun acord: mașina este mare, ușor de condus și cu o structură solidă asemănătoare unui camion. Șoferii cu experiență consideră Iveco Daily ca fiind mai mult decât o altă mașină utilitară mare. Asta pentru că în loc de o structură all-in-one, Iveco utilizează un șasiu separat, încă de la lansarea primului model în 1978. Acest lucru înseamnă că a treia generație de autoutilitare Iveco, lansată în  2014 și actualizată complet în 2019, este mai apropiată de camioane decât orice alt model de autoutilitară al mărcilor competitoare.

Toate soluțiile inginerești implementate pe autoutilitarele Iveco provin din experiența companiei Iveco în producerea de camioane. Această experiență aduce numai avantaje – printre care anduranța și rezistența – regăsite în întreaga gamă de autoutilitare Iveco. Gama Iveco Daily are forța și mărimea unei autoutilitare potrivită pentru circulația rutieră din centrul orașelor moderne.

Printre avantajele operării autoutilitarelor Iveco, șoferii menționează intervalele mari dintre inspecțiile tehnice, suport calitativ post vânzare (asigurat în România de echipa de profesioniști DUTCH TRUCK SERVICES cu peste 15 ani de experiență în vânzările și reparațiile produselor gamei Iveco), cea mai mare dimensiune a autoutilitarei de pe piață, motorul puternic cu 8 viteze și opțiunile alternative pentru combustibil.

Dacă ai nevoie de spațiul maxim pe care îl poate oferi o autoutilitară și trebuie să transporți marfă cu înălțime mare, Iveco este alegerea cea mai bună. Versiunea curentă are o greutate mai mică decât generațiile anterioare și beneficiază de multe îmbunătățiri mecanice.

Șoferii de autoutilitare consideră Iveco un vehicul impresionant, în special dacă nevoile de transport necesită o greutate netă de peste 3,5 tone. Versiunea  automată este ușor de condus, motorul oferă multă putere iar experiența de condus este relaxată. Deși modificările aduse noii generații Iveco sunt substanțiale, șoferii consideră că mai există loc de îmbunătățire a interiorului cabinei în ceea ce privește calitatea accesoriilor și funcționalitățile.

În timp ce echipamentele de siguranță pentru versiunile anterioare Iveco s-au limitat la airbag-ul obligatoriu al șoferului, ABS și sistemul electronic de control al stabilității (ESC) – plus avertismentul opțional de părăsire a benzii – îmbunătățirile aduse modelelor în 2019 se concretizează într-o serie de funcții suplimentare, ceea ce face din Iveco una dintre cele mai competitive autoutilitare din clasa sa în privința siguranței.

Autoutilitara Iveco vine cu dotări standard minime, ceea ce oferă o marjă largă de control asupra maximizării abilităților de siguranță.

Experiența condusului este asigurată de motoarele puternice sensibile la comenzi, confortul bun pe distanțe lungi și manipularea controlată a mașinii.

Actualizările aduse în 2019 includ volanul mai mic, mai multă tehnologie la bord, frână electrică de parcare, suficient spațiu de depozitare în cabină și nivel decent de confort. Cu toate acestea, calitatea și finisajul accesoriilor din plastic lasă mult loc de îmbunătățire pentru a ajunge din urmă cele mai bune autoutilitare din această clasă.

Echipa de ingineri Iveco este foarte mândră de noul volan al autoutilitarei, care nu este doar mai mic ci are și altă formă decât rotundă. Pătrat în partea de jos pentru a crește spațiul pentru picioarele șoferului, aplatizat în laterale pentru a mări zona de prindere – unii șoferi consideră noul volan destul de ciudat. Însă cine a condus autoutilitara Iveco a constatat că volanul este foarte ușor de manevrat, în timp ce diametrul mai mic face ca direcția să fie mai receptivă la mișcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *