Ce pot spune tipurile de parfumuri pe care le alegi despre tine?

Când vine vorba de a cunoaște o persoană, limbajul non-verbal este crucial, de la gesturi la vestimentație, totul servește ca indicator al personalității. Dar dacă există un detaliu pe care creierul nostru nu îl uită mult timp, acesta este mirosul. Prin el percepem senzații care ne conduc la amintirile asociate, prin urmare se spune că sunt mari indicatori emoționali.

Parfumuri pentru fiecare tip de om

Studiile în psihologie afirmă că puterea sa este de așa natură încât chiar și unele dintre preferințele noastre cele mai primitive, cum ar fi gustul nostru pentru o culoare sau alta, pot fi cheia alegerii unor anumite parfumuri. De exemplu, iubitorii de roșu, o nuanță legată de putere și încredere în sine, vor căuta parfumuri cu personalitate. Albul va fi ales de cei care caută un parfum proaspăt. Verdele este pentru cei care vor un echilibru și sunt mai independenți. Aceștia vor căuta parfumuri mai misterioase.

Același lucru este valabil și pentru notele din parfumuri pe care le alegeți. Cei mai clasici bărbați nu vor dori să experimenteze și vor opta pentru cele mai clasice parfumuri, în timp ce parfumurile cu note lemnoase mai intense se numără printre preferatele celor cu un grad ridicat de încredere în sine. Cele fructate sunt proaspete și subtile și sunt pentru cei mai perfecționiști care caută o aromă curată.

Alegerea parfumului perfect este o decizie foarte personală, care va depinde de simțul mirosului fiecăruia, de modul în care se adaptează pielii și personalității tale, aceasta implică și starea emoțională și pe cea de spirit. În cele din urmă, parfumul tău este un mesaj implicit pe care îl dai lumii înconjurătoare. Parfumurile exprimă o stare de spirit, dar o pot și afecta, oferind siguranță, bucurie, încredere… Comanda parfumuri acum de pe emag.ro!

Dacă înainte eram obișnuiți ca cele mai lemnoase parfumuri să fie exclusiv pentru bărbați, acum sunt mulți care optează pentru arome mai proaspete și mai florale. Un parfum pe bază de bergamotă și lămâie tinde să dezvăluie un spirit îndrăzneț și liber. Bărbații care pariază pe acest tip de parfum sunt de obicei oameni care transmit vitalitate și bucurie, un caracter proaspăt și natural, precum notele care însoțesc acest tip de parfumuri. Însă, deși notele din lemn dezvăluie toată îndrăzneala care însoțește acest tip de parfumuri, ele sunt de obicei mai caracteristice bărbaților cu o personalitate puternică, cu caracter și o eleganță care evocă clasicul masculin. De obicei este vorba despre parfumuri mai senzuale și care în multe ocazii sunt legate de o înaltă stimă de sine și încredere.

Parfumul trebuie să fie ca un compliment, fiind ulima „haină” pe care o îmbraci atunci când ieși din casă și îl alegi în funcție de cum te simți, de stil. Nici nu trebuie să uităm că mirosurile evocă amintiri , motiv pentru care mulți aleg un anumit parfum pentru că le amintește de un loc sau de o persoană de care le este dor. Tocmai pentru că pot reprezenta atât de multe lucruri, sunt multe persoane care investesc în colecții de parfumuri și le acordă atâta atenție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *