Ce produse sa folosesti pentru ca fondul de ten sa stea perfect toata ziua

Te-ai săturat de fond de ten și concealer care pare să alunece de pe fața voastră la jumătatea zilei sau care se așază neuniform? Nu mai lăsa asta să se întâmple! Iată câteva sfaturi pentru ca fondul de ten și corectorul tău să dureze toată ziua.

Cum să pregătești pielea pentru machiaj

Modul în care te pregătești și îți îngrijești pielea este primul pas care ajută fondul de ten și corectorul să arate impecabil pe parcursul zilei.

Începe ziua folosind un produs de curățare delicat pentru a îndepărta excesul de ulei și resturi care pot interfera cu performanța fondului de ten de pe emag și a anticearcănului. Totuși, asigură-te că produsul de curățare nu îți usucă pielea, deoarece poate crea o textură inegală. Gândește-te că trebuie să îți lase o piele curată, moale și netedă.

Rafinează textura pielii cu un exfoliant AHA sau BHA. Cu ușurință și în mod natural (adică fără exfolieri sau perii dure de curățare), scăpând de pielea moartă acumulată și de fulgi, produsele tale de machiaj trebuie să ofere un aspect uniform.

Sfat: Nu trebuie să utilizezi un exfoliant AHA sau BHA dimineața. Adaugă-l la rutina de seară pentru a-ți pregăti pielea să arate frumos în dimineața următoare.

Aplică un strat ușor de cremă de ochi pentru a atenua aspectul liniilor fine și pentru a menține zona ochilor hidratată, netedă și luminată.

Folosește o cremă cu SPF pentru a netezi, hidrata și proteja pielea all-in-one. O cremă care combină aceste beneficii (mai degrabă decât utilizarea a trei produse separate) reduce probabilitatea ca machiajul să alunece pe tot parcursul zilei. De asemenea, creează o suprafață pe care este mai ușor să aplici fond de ten și corector.

Modul în care îți aplici fondul de ten și corectorul afectează cât vor dura. Începe cu un strat subțire de fond de ten, apoi construiește mai multă acoperire dacă este necesar. Un strat gros de machiaj este mai predispus la alunecare pe parcursul zilei, deoarece pur și simplu nu poate adera la fel de bine de piele.

Dacă ai pielea grasă, încearcă un grund absorbant de fond de ten matifiant înainte de a aplica protecția solară și fondul de ten. Acest lucru poate contribui mult la menținerea strălucirii excesive, astfel încât machiajul să dureze (și să arate mai bine) mai mult timp. Ia în considerare, de asemenea, un fond de ten cu finisaj mat pentru durabilitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *