Ce retete gustoase a pregatit chef Horia Virlan cu produse din carne de la Vascar?

vascar

vascar

Compania Vascar, cu sediul in Vaslui, este unul dintre principalii producatori de conserve si preparate din carne din Romania, cu o cifra de afaceri de 20,5 milioane de euro la finalul anului 2019 si o prezenta puternica nu doar in zona Moldovei, ci si la nivel national si international.

Pe de alta parte, chef Horia Virlan este unul dintre cei mai cunoscuti si priceputi bucatari din Romania, cu numeroase aparitii televizate, care l-au impus printre cele mai respectate figuri din domeniul gastronomic. Prin urmare, colaborarea dintre aceste doua branduri nu putea fi decat una de succes.

Lansarea gamei complete de mezeluri “Moldova in Bucate” de la Vascar, sub conceptul “Moldova in Bucate invita Romania la masa”, la finalul anului 2015, a prilejuit reintalnirea cu chef Horia Virlan.

Parteneriatul a inceput firesc, pentru ca acesta a fost impresionat de gustul bun si calitatea preparatelor Vascar. “De-a lungul timpului, am gatit in bucatarii cu specific international, bazat in principal pe ‘La cuisine francaise’, dar mie tot bucataria romaneasca mi-a ramas draga, de aceea o si promovez. Preparatele ‘Moldova in Bucate’ mi-au atras atentia prin gustul fin al produselor traditionale romanesti si ingredientele de calitate care intra in componenta lor. De aceea, pot garanta calitatea acestei game”, a declarat maestrul Horia Virlan.

Produsele “Moldova in Bucate” de la Vascar au la baza retete traditionale moldovenesti, cu carne si mirodenii din belsug, si dovedesc faptul ca preparatele pe baza de carne pot fi atat gustoase, cat si sanatoase.

Asocierea dintre brandul vasluian si bucatarul distins cu titlul de “Maestru in arta culinara” a dat nastere unei linii de semipreparate care include: carnaciori de casa, carnaciori de casa picanti, carnati taranesti cu busuioc, mici taranesti si burgeri 100% antricot de vita. Toate aceste produse sunt pregatite dupa o reteta creata special pentru “Moldova in Bucate” de catre chef Horia Virlan.

Mai mult decat atat, pe site-ul Vascar, renumitul bucatar a creat zece retete ale caror vedete sunt preparatele din carne ale producatorului vasluian si care combina gastronomia romaneasca si cea franceza, preferatele chefului mereu binedispus.

Acestea includ pieptul de pui umplut cu salam Victoria si mozzarella in sos de rosii, muschiul file taranesc in sos fin de ciuperci de padure si ierburi aromate cu piure de cartofi si sote de praz, dar si celebrele mini baghete pariziene, cu muschi file de la Moldova in Bucate.

“Cand ti-e pofta de un muschi file la fel de bun precum cel din copilarie, incearca muschiul afumat de la Moldova in Bucate. E gustos, e consistent si poate fi preparat in cele mai variate si neasteptate feluri”, a declarat chef Horia Virlan. Retetele preparatelor enumerate mai sus pot fi consultate pe site-ul Vascar.

Carte de vizita Vascar

Compania Vascar a fost infiintata in anul 1984, sub numele de Industria Carnii Vaslui, iar dupa Revolutie si-a schimbat denumirea, a fost privatizata, iar in prezent este manageriata de Vlad Ciuburciu in calitate de Director General. Sub conducerea lui Ciuburciu, Vascar a ajuns astazi la 21 de magazine proprii in regiunea Moldovei si aproximativ 400 de angajati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *