Ce sa nu faci atunci cand vrei sa iti inchiriezi un spatiu de birouri

Pentru ca foarte multe articole iti explica ce sa faci in momentul in care ai nevoie de un spatiu de birouri de inchiriat, noi iti explicam ce sa nu faci astfel incat sa nu ajungi sa te confrunti cu probleme tocmai din cauz aspatiului de birouri ales gresit.

Nu alege un spatiu de birouri in zonele cu probleme

Fiecare oras mare are si problemele sale si nici cele mici nu fac exceptie. Cu siguranta ai auzit despre capitala si anumite cartiere ale sale care au facut istorie in sens negativ. Ei bine atunci cand cauti solutii pentru inchiriere spatiu birou Bucuresti vei avea tendinta de a alege fix aceste zone nepotrivite pentru ca sunt mai ieftine si vei crede ca te ajuta sa faci economii. In realitate insa, vei descoperi ca te vor evita si clientii si angajatii.

Nu alege cel mai ieftin spatiu de birouri

Atunci cand cauti birou de inchiriat Cluj sau in orice alt mare oras din tara, gandeste-te ca preturile foarte mici practicate comparativ cu alte spatii din aceeasi zona ascund ceva. Nu este necesar sa aflii ce pentru ca in mod sigur proprietarul va ascunde foarte bine totul, ci trebuie doar sa eviti astfel de capcane. Asa cum am spus si mai sus, nu alege cel mai mic pret cu toate riscurile, inclusiv cu cel de a avea spatiul de birouri intr-o zona de risc, pentru ca vei vedea imediat efectele.

Nu alege primul birou pe care il vezi

Atunci cand suntem grabiti avem tendinta de a alege la primul impuls, insa in realitate este bine sa analizezi cat mai multe variante si oferte din piata inainte de a lua o decizie. Recomandarea noastra este sa vezi mai multe spatii de birouri si sa le compari, iar la final sa vezi care dintre ele este castigatorul. Stim ca asta inseamna sa consumi timp si uneori combustibil pnetru a merge de la un apartament la altul, insa in realitate, acesta este spatiul in care vrei lucra mult timp si care merita toata atentia.

Nu negocia excesiv pretul

De obicei preturile pentru spatiile de birouri nu sunt negociabile, insa proprietarul poate face unele discounturi pentru inchirierea pe termen lung si pentru cei care platesc in avans. Intreaba daca mai poti obtine ceva reduceri, dar nu exagera cu negocierea pentru ca la final este foarte posibil ca proprietarul sa nu mai vrea sa lucreze cu tine. Nu uita ca investesti in firma ta si ca spatiul de birouri trebuie sa fie cel mai bun, asa ca daca platesti putin mai mult o faci in primul rand pentru tine si pentru succesul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *