Ce sunt hemoroiziii şi cum pot fi trataţi

Hemoroizii afectează la un moment dat al vieţii peste 60% din populaţie şi asta nu poate fi decât o neplăcere.

Simptomele hemoroizilor pot fi deseori deranjante şi care pot afecta o mare parte viaţa cotidiană a celui ce deţine această problemă. Un control către un doctor specialist este necesar la primele simptome apărute precum: mâncărime anală, sânge sau dereglări ale scaunului. Doctorul va elimina posibilitatea unei boli diferite şi va pune un diagnostic concret de hemoroid.

Tratamentul hemoroizilor poate fi executat în faze avansate prin chirurgie, dar se regulă nu se ajunge până în acea fază. Crema hemoroizi poate ameliora în cele mai multe cazuri durerea cauzată de această problemă şi de asemenea are un efect de calmare a pruritului de la nivelul anusului.

Tipuri de hemoroizi: hemoroizi interni, prolaps, hemoroizi externi şi trombozaţi

Hemoroizi interni:

Hemoroizii interni se găsesc în rect. Ei nu pot fi întotdeauna văzute pentru că sunt prea adânc în anus pentru a fi vizibile.

Hemoroizii interni nu sunt în mod normal gravi și au tendința de a merge mai departe pe cont propriu.

Uneori hemoroizii interni se pot umfla și pot ieși din anus. Acest lucru este cunoscut sub numele de hemoroizi prolaps.

Nu există nervi care detectează durerea în rect, deci este posibil să nu se observe întotdeauna hemoroizii interni. Dar ei pot provoca simptome precum:

  • Durere sau disconfort;
  • Mâncărime;
  • Senzaţie de arsură;
  • Noduli vizibili sau umflături în apropierea anusului.

Fecalele care călătoresc prin rect pot irita, de asemenea, hemoroizii intern. Acest lucru poate provoca sângerări ce se pot observa pe țesutul toaletei.

Prolaps

Un hemoroid prolaps apare atunci când hemoroizii interni se umflă și ies în evidență din anus. Hemoroizii prolaps pot să nu aibă nici un alt simptom decât proeminența, sau pot provoca durere sau disconfort, mâncărime, sau chiar ardere.

Hemoroizi externi

Hemoroizii externi apar pe anus, direct pe suprafața locului în care ies mișcările intestinului. Ei nu sunt întotdeauna vizibile, dar sunt uneori văzuţi ca bulgări pe suprafața anală.

Hemorozi trombozaţi

Un hemoroid trombozat conține un cheag de sânge (tromboză) în țesutul hemoroidal. Aceştia pot apărea ca bulgări sau umflături în jurul anusului.

Hemoroizii trombozați sunt în esență, o complicație a unui hemoroid, în care se formează un cheag de sânge.

Avantajele oferite de cremă pentru hemoroizi

Crema pentru hemoroizi oferă mai multe avantaje care au rolul de a ajuta persoana care suferă de astfel de probleme:

  • Sunt diminuate senzaţiile de durere şi arsură din locul în care se afla hemoroizii;
  • După mai multe aplicări hemoroizii îşi diminuează dimensiunile;
  • Hemoroizii pot fi trataţi cu crema atunci când sunt de dimensiuni mici şi medii;
  • Crema permite persoanei care o utilizează să stea confortabil în şezut;
  • Crema ajuta la obţinerea confortului şi la o viaţă mai liniştită chiar şi în cazul persoanelor cu mulţi hemoroizi.

Crema hemoroizi este utilizată cu succes de mii de oameni din întreaga lume pentru a trata şi ameliora durerile cauzate de hemoroizi şi de cele mai multe ori produce efecte.

Există unele obiceiuri care trebuie să fie schimbate. Trebuie să se renunţe la fumat, deoarece acest lucru slăbește gingiile și se pot obține infecții bacteriene. De asemenea, nu este recomandată băutura. Un alt lucru de ţinut cont este evitatul cofeinei pe cât posibil. Îngrijirea dinţilor se face ca şi la cei naturali. Periajul este același și se recomandă utilizarea clătirii și utilizării apei de gură. Acest lucru va menține dinţii sănătoși mult timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *