Ce tinute sunt la moda iarna în 2020-2021

Aflându-te aici probabil ești în căutarea articole vestimentare la moda iarna asta, și probabil vei fi surprinsă afli că deja majoritatea articolelor vestimentare se află deja în garderoba ta.

La finalul acestui articol vei realiza că deja majoritatea articolelor vestimentare la moda iarna le deții și nu-ți va rămâne decât să le combini și să arăți bine în ele

Pentru a vedea o serie de ținute la modă în acest sezon îți recomand să arunci o privire si pe articolul : tinute de iarna

Culorile la moda iarna asta

Culorile care sunt la moda iarna asta probabil deja sunt prezente in garderoba ta, iar acele culori cu care vei ieșii în evidenta iarna asta sunt:

Negru – simte-te liberă să porți o ținută complet neagră, aceasta fiind si o culoare care în general scoate feminitate în față. Poți folosi nuanțe diferite de negru astfel vei putea să creezi un contrast care are toate șansele să te scoată în evidență.

Maro – este culoarea specifică a acestui sezon fiind o culoare purtată foarte mult de femei cât si de bărbați. Eleganța fiind si atributul principal a acestei culori.

Roșu- cred că această culoare își are perfect în culorile la moda iarna asta, in acest sezon fiind si crăciunul. Această culoare poate fi combinată bine cu negru, oferind posibilitatea de a crea un contrast plăcut ochiului.

Gri – este una dintre culorile care v-a fi mereu la modă oferind un aspect sofisticat în momentul în care vei purta ținute cu articole vestimentare ce conțin si această culoare

Articole vestimentare la moda iarna care sunt sunt de nelipsit din garderoba

Paltonul – acesta este un articol specific anotimpului rece și care v-a fi mereu la moda, probabil e un articol care v-a de nelipsit și la moda si în următorii ani.

Deci această piesă vestimentară nu are voie să lipsească din garderoba ta și îți sugerez să o porți ori de câte ori ai ocazia deoarece conferă un plus de eleganță ținutelor tale.

Rochia si bluza tricotată- sunt două articole specifice sezonului rece deci ele nu au cum să lipsească din garderoba ta, sunt două articole vestimentare care sunt la moda iarna asta.

Haina de blană – deși pare o piesă vestimentar sofisticată eu sugerez să o porți, dacă crezi că nu te reprezintă poți opta pentru o vestă de îmblănită pe care o poți purta peste o bluză.

Bluzele oversized – sunt la modă în acest sezon cu ajutorul îți poți compune ținute casual în care să simți libertate de mișcare in sezonul rece.

Geaca de făș – Este bine cunoscut că femeile preferă ca în timpul liber pe care îți au în sezonul rece preferă să poarte geaca de făș, acest articol vestimentar folosit în ținutele casual este comod acesta fiind și motivul din spatele preferințelor pe care le au femeile.

Partea bună e ca dacă prin absurd aceste articole vestimentare sau una dintre ele lipsește din garderoba ta, ele sunt la super prețuri în perioada asta, poți găsi sugestii pe reduceri zi de zi.

Ce să nu porți pentru a fi la moda iarna asta

Evită ținutele sport care sunt duse la extrem – dacă îți place să porți ținute sport ar fi indicat ca în acest sezon să eviți să porți ținute sport si să alegi ținutele casual în locul lor.

Culorile prea vii – un alt aspect de care să ti cont in acest sezon ar fi să eviți culorile mult prea aprinse, aceste culori sunt specifice anotimpurilor mai calde, În această iarna alege să port culori închise sau mai neutre.

Acum în încheiere vreau să-ți spun că mai presus de tendințele care sunt la moda iarna asta, este mai important ca tu să te simți bine în hainele pe care le porți, degeaba arăți bine dacă tu te simți foarte incomod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *