Ce tipuri de suport TV ai nevoie

Dacă nu ești sigur ce tip de suport TV dorești, consultă diferitele opțiuni de mai jos.

Stand TV. Acestea sunt unități lungi și simple de dulapuri pe care să așezi televizorul și pot avea spațiu de stocare suplimentar. Standurile TV sunt discrete și sunt disponibile în multe materiale și modele diferite, astfel încât se pot încadra bine în încăperi de toate stilurile și dimensiunile.

Stand media. Ideale pentru dormitoare, standurile media sunt comode cu sertare menite să țină televizoarele. Fantele deschise      pentru console de jocuri sau cutii de cabluri din partea de sus disting standurile media de comodele obișnuite.

Suport TV de colț. Suporturile TV triunghiulare de colț sunt concepute pentru a se încadra frumos într-un colț și sunt excelente dacă spațiul de care dispui este redus.

Centre de divertisment. Acesteasunt piese mari de mobilier care înconjoară și țin de obicei televizorul. De asemenea, conțin mai mult spațiu de stocare decât un simplu suport TV. Centrele de divertisment pot avea o înălțime de 72 inci și sunt disponibile într-o varietate de stiluri pentru a se potrivi cu orice decor. Datorită dimensiunii lor, centrele de divertisment nu sunt ideale pentru camerele mici.

Daca esti interesat, vezi ce dimensiuni trebuie să aibă un suport TV și cum poți găsi unul potrivit pentru casa ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *