Ce trbuie sa stii inainte de prima citire a cartilor Tarot

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Indiferent daca sunteti in cautarea unor claritati in ceea ce va priveste, intelegerea acestei promotii la locul de munca (cu degetele incrucisate) sau daca va intrebati ideea acelei fete este o idee buna, s-ar putea sa fie timpul sa incercati sa cititi o carte tarot.

Incepand cu secolul al XV-lea, oamenii s-au indreptat spre pachetul de carti tarot pentru a vedea ce tine de viitorul lor. Citirea cartilor de tarot va poate ajuta sa raspundeti la intrebari mari sau mici, astfel incat calea dvs. este dotata cu intelegere si intuitie. Mai simplu spus, este o practica usoara (si interesanta) de auto-ajutor si iubire de sine.

Pachetul de tarot este format din 78 de carti, impartite in Arcana majora si minora. Ganditi-va la Arcana Majora ca la celebritatile de la Hollywood de pe lista A (cunoscute sub numele de carti de atu) din pachet. Imparateasa. Iubitorul. Diavolul. Prostul. Structura constiintei umane. O citire cu multe carti de atu este puternica si poate sugera ca situatia in cauza nu este in mainile tale si este lasata ,,destinului”.

Arcana minora (cartile de costum) sunt ca membrii de distributie de sustinere, adaugand mai multa intelegere si perspectiva lecturii. Daca spread-ul dvs. este plin de costume, veti fi indrumat sa va ocupati de calatorie.

Arcana minora se refera la cele patru elemente: aerul, apa, pamantul si focul. Acestea sunt prezentate prin ilustratii pe cartile de tarot, care va pot ajuta sa intelegeti citirea dvs. la un nivel mai profund:

Sabii = aer
O citire cu carti care contin sabii poate insemna ca s-ar putea sa te gandesti prea mult la lucruri – sau ar trebui sa examinezi detaliile un pic mai fin. Sabiile reprezinta comunicarea si logica.

Cupe = apa
Cestile sunt un recipient pentru emotiile noastre si subliniaza relatia noastra cu sentimentele noastre despre noi insine – si fata de ceilalti. Le puteti vedea ca pe jumatate pline sau pe jumatate goale. Alegerea este a ta.

Pentacles = Pamant
Aceste monede reprezinta lumea noastra materiala. Orice puteti atinge fizic. Bani, camasa aia noua, acoperisul deasupra capului. Ingrijorarile din citirea cartilor Tarot cu o multime de pentacle sunt de obicei practice si legate de resursele noastre.

Baghete = foc
Baghetele sunt de obicei un indicator ca actiunea sau cresterea este posibila. Poate este vorba despre promotia respectiva sau de persoana pe care ai pus ochii.

Trebuie sa fii open-minded.
O intelegem, este usor sa fim sceptici in privinta oricarei practici de wellness care nu au un sprijin stiintific prea mare. Practica tarotului este conceputa pentru a fi un ghid pentru blocajele din viata ta si poate fi interpretata intr-un mod care te directioneaza pozitiv. Permiteti-va lecturii sa va imputerniceasca. Altfel, daca ceea ce inveti nu rezoneaza, fii liber sa le lasi la usa!

Fii specific in ceea ce vrei sa castigi din cititul cartilor.

Trebuie sa citesti avand in vedere cateva scenarii specifice cu privire la ceea ce doresti sa obtii cu claritate. Puteti intreba lucruri de genul ,,ce ma impiedica sa ma…?” sau ,,ar trebui sa ma mut in Bucuresti?” Cu cat este mai specifica intrebarea dvs., cu atat este mai usor sa aplicati semnificatia cartilor in ceea ce traiti in viata de zi cu zi.

Sa aveti la indemana un jurnal in care sa notati, sau inregistrati cititul cu voce tare.

Informatiile din lectura dvs. pot fi puternice si vindecatoare, dar nu va pot ajuta sa oferiti directie daca nu le amintiti. In loc sa incercati sa digerati informatiile la viteza luminii, cel care va citeste in cartile de tarot nu se va supara daca luati notite sau inregistrati sesiunea.

Faceti-o in mod regulat.

Cu cat trageti mai des cartile, cu atat deveniti mai familiar cu lectiile care trebuie invatate din fiecare lectura. De la achizitionarea propriului pachet si de la invatarea citirii tarotului pana la obtinerea de lecturi saptamanale (sau lunare) de la un profesionist, este esential sa ramaneti in ton cu intuitia dvs. si cu fortele divine care influenteaza energia pamanteasca.

spot_imgspot_img