Ce trebuie sa cauti la o firma de curatenie pentru o experienta

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la firme de curatenie, motivele fiind numeroase:

  • Nu au suficient timp la dispozitie pentru a face curatenie in mod eficient;
  • Isi doresc sa elimine cat mai multe dintre activitatile neplacute din rutina zilnica;
  • Vor sa se bucure de eficienta maxima;
  • Nu au si nu doresc sa isi cumpere aspiratoare foarte scumpe sau alta aparatura destinata curateniei.

Daca alegi sa apelezi la o firma de curatenie insa, trebuie sa te asiguri ca este cea mai potrivita pentru tine.

Ce trebuie sa cauti la o firma de curatenie?

1. Asigura-te ca iti ofera serviciul de care ai nevoie! Exista firme de curatenie specializate in curatenia dupa constructori, firme de curatenie specializate in curatenia exterioara sau firme de curatenie pentru acasa.

2. Verifica parerile altor clienti despre companie! Este bine sa cauti o firma de curatenie cu multe review-uri pozitive. Atentie insa, deoarece sunt o multime de companii care isi scriu singure review-urile.

3. Cauta un pret decent! NU este bine sa cauti cel mai mic pret de pe piata insa in acelasi timp este bine sa cauti o optiune potrivita pentru buzunarul tau. Cauta preturile medii, care acopera cat mai multe dintre serviciile pe care ti le doresti si negociaza. Majoritatea firmelor de curatenie negociaza atunci cand semneaza contracte pe termen lung;

4. Citeste cu atentie contractul. Evident, orice colaborare cu o firma de curatenie trebuie sa se faca pe baza unui contract. Acesta trebuie sa contina clauzele, bunurile valoroase care sunt in casa in momentul in care se face curatenia si toate detaliile privind costurile. Citeste cu foarte mare atentie contractul pe care ti-l pune in fata reprezentantul firmei si cere modificarea lui, acolo unde crezi ca nu te avantajeaza;

5. Asigura-te ca este folosita doar aparatura de buna calitate si doar detergenti de buna calitate. Firma de curatenie trebuie sa fie foarte bine dotata, in asa fel incat sa fie eficienta si sa se miste rapid. Un aspirator de foarte buna calitate, un aparat de curatat geamuri care sa faca fata inclusiv solicitarilor la inaltime si sau un mop electric pot contribui la pretul solicitat de companie si pot creste eficienta.

6. Fa cunostinta cu cei care iti fac curatenie in casa! Chiar daca alegi sa colaborezi cu o firma de incredere, cei care fac curat sunt angajatii. Incearca sa ii cunosti pe toti cei care iti vor intra in casa, inainte de a incepe colaborarea.

De ce sa apelezi la o firma de curatenie?

Pentru ca poti economisi timp, iar in societatea in care traim timpul este cel mai pretios lucru pe care il avem. DE asemenea, o firma de curatenie profesionista poate fi mult mai eficienta decat o curatenie in regim propriu, ceea ce este un alt avantaj urias.

Nu in ultimul rand, apeland la o firma de curatenie poti castiga relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *