Ce trebuie sa iei in considerare cand alegi invitatiile de nunta

0
1

Invitatiile de nunta sunt o reflectie a nuntii tale de vis si o prima privire pe care o vor avea persoanele dragi care iti vor fi aproape in cadrul marelui eveniment. Ele creeaza entuziasm si anunta una dintre cele mai importante zile din viata ta. De aceea, vrei sa ai invitatii de nunta perfecte, care sa creeze o prima impresie minunata. Pentru a alege cele mai bune invitatii de nunta, ia in considerare urmatoarele lucruri:

​Tema nuntii

Invitatiile tale vor fi cel mai probabil primul punct de contact pe care il vei avea cu invitatii tai si vor servi drept punct de plecare al temei nuntii tale. Invitatia le ofera persoanelor care vor veni la marele vostru eveniment o idee despre cum va fi nunta voastra – simpla, de poveste, eleganta, rustica, formala, etc. Alege hartie si culori care sa reflecte stilul nuntii.

​Selectia hartiei

Exista mai multe stiluri diferite de hartie din care sa alegi pentru invitatiile de nunta. Trei dintre cele mai populare sunt cartonul gros, hartia velina si bumbacul. Cartonul gros este in mod traditional cea mai comuna hartie folosita, deoarece este durabila si rezista foarte bine in timp ce este livrata prin posta, putand fi utilizata de asemenea ca suvenir. In plus, se gaseste in culori ideale pentru nunti, care sunt de obicei crem sau alb. Hartia velina este translucida si folosita ca acoperire peste hartia mai groasa. Poate fi imprimata direct pe hartia groasa. Bumbacul, a treia si cea mai scumpa optiune, are avantajul ca isi pastreaza frumusetea ani de zile, aratand extrem de elegant.

​Informatiile oferite

Cu cat mai simplu, cu atat mai bine. Cu cat sunt mai putine randuri pe invitatie, cu atat aceasta va fi mai usor de citit si mai atragatoare pentru ochi. Trebuie doar sa incluzi cele mai importante informatii despre nunta si eventual sa utilizezi carduri suplimentare sau un site web pentru mai multe detalii. Invitatia ar trebui sa includa adresa la care vor avea loc ceremoniile si petrecerea, numele cuplului, data si ora nuntii.

​Plicul in care se va gasi invitatia

Scrierea de mana a numelor oaspetilor tai pe plic adauga o nota personala. Pentru o prima impresie grozava, ia in considerare angajarea unui caligraf care sa scrie aceste nume pe plic. O alta optiune accesibila este caligrafia digitala. Cel mai adecvat este sa folosesti numele complete ale oaspetilor si nu poreclele lor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here