Ce trebuie sa stii despre alegerea meniului de nunta?

meniu nunta Bucuresti de la NoName Events

Urmeaza cel mai important eveniment din viata ta, nunta si iti doresti ca totul sa fie perfect in acea zi? Stii ca ai foarte multe de organizat si planificat, insa exista un aspect foarte important carora nu foarte multi miri ii ofera atentia cuvenita. Este vorba, desigur, despre alegerea unui meniu nunta Bucuresti, caci majoritatea invitatilor isi vor aminti ce au degustat si savurat la petrecerea nuntii. 

   Bineinteles, nu trebuie sa aloci un buget extrem de mare meniului de nunta, insa poti tine cont de anumite criterii atunci cand il vei alege, iar acestea vor fi prezentate in cele ce urmeaza. 

Tine cont de perioada din an cand are loc nunta! 

   Atunci cand stabilesti data nuntii, trebuie sa stii ca si meniul pe care il vei alege pentru petrecere trebuie sa tina cont de aceasta data. 

  In cazul in care ai ales ca nunta ta sa aiba loc in sezonul cald, este recomandat sa optezi pentru un meniu cu preparate usoare, cat mai light, incercand sa aduci mancarii traditionale o noua tenta. Caldura din timpul verii nu se impaca foarte bine cu preparate ce contin foarte multa carne. Chiar daca poate vor fi dezamagiti, invitatii iti vor multumi mai tarziu si se vor putea distra si dansa in voie. 

   In perioada rece din an, nu trebuie sa iti faci foarte multe griji in privinta preparatelor, astfel ca poti opta pentru orice iti este pe plac.  

  Poti insa alege ca vara, pe langa celelalte bauturi alcoolice sa servesti bere, iar iarna opteaza pentru o rachie de buna calitate. 

Meniu traditional sau sofisticat? 

   Cu siguranta atunci cand ai inceput sa planifici si organzezi nunta ai ales o anumita tema, un stil propriu. De aceea, este important ca si meniul de nunta sa urmeze aceste reguli astfel incat sa se incadreze perfect in peisaj. 

   Atunci cand alegi un meniu mai sofisticat trebuie sa ai grija ca toate preparatele sa se incadreze in acest stil, insa, cel mai important este ca acestea sa fie gustoase, pentru a fi pe placul invitatilor. 

meniu nunta Bucuresti de la NoName Events

  Daca optezi pentru un meniu traditional, insa iti doresti ceva mai deosebit, vorbeste cu bucatarii si propune-le sa aranjeze preparatele intr-un mod ingenios, care sa incante privirile. 

Meniul pentru copii 

    Vor exista printre invitati, cu siguranta, numeroase cupluri care vor alege sa vina la petrecerea de nunta impreuna cu copiii, de aceea, atunci cand vei intocmi lista invitatilor, vei stii un numar aproximativ al copiilor invitati. 

   Si cum acestora nu le poti oferi acelasi meniu ca si al adultilor, trebuie sa specifici bucatarilor sa pregateasca meniuri speciale pentru cei mici, care sa fie gustoase, atragatoare ca si aspect, dar mai ales sanatoase. Opteaza pentru bauturi cat mai naturale, multe fructe si daca ai posibilitatea, amenajeaza un candy bar intr-un colt al localului, unde poti delimita dulciurile pentru adulti si cele ale copiilor. 

   Trebuie insa, ca atunci cand incerci sa stabilesti care este cel mai potrivit meniu nunta Bucuresti de la NoName Events, sa ceri bucatarilor sa iti ofere posibilitatea de a degusta toate preparatele ce vor fi servite la nunta, iar in acest fel vei stii ca nu vei avea nici o surpriza neplacuta la petrecere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *