Cele mai bune filme crima de pe Netflix

Adevaratul gen de crima nu a fost niciodata mai popular, dar ce spuneti de genul criminalitate falsa? Uneori, nu este nimic mai bun decat o crima buna, de la inradacinarea pentru acel anti-erou din zona cenusie pana la asezatul pe scaun, in timp ce indragostitii ruffieni pregatesc ultimul jaf. Netflix are o mare varietate de flick-uri care se ocupa de lege, ordine si justitie, asa ca iata cele mai bune filme despre crime de pe Netflix chiar acum.

Lawless (2012)

Timp de rulare: 116 min | IMDb: 7.3 / 10

Tom Hardy, Jessica Chastain si Shia LaBeouf joaca in aceasta drama cu gangsterisi este vorba despre o familie de masoni care se intorc impotriva unui avocat deranjat. Hardy il joaca pe Forrest, cel mai in varsta Bondurant, care opereaza un serviciu ilegal de livrare de lichior in perioadele de interdictie. Fratii sai Jack (LaBeouf) si Howard (Jason Clarke) furnizeaza muschiul, dar atunci cand un deputat periculos (Guy Pierce) vine in oras pentru a le inchide afacerea, lucrurile devin sangeroase rapid.

Good Time (2017)

Timp de rulare: 101 min | IMDb: 7.3 / 10

Aceasta drama crunta care provine de la fratii Safdie transforma starul Robert Pattinson intr-un blond de culoare alba din Queens, care este disperat sa-si scoata fratele cu dizabilitati din inchisoare. Pattinson il joaca pe Connie, un hustler de strada si un talhar de banci, cu planuri marete de a iesi din cartierul urban, in timp ce Benny Safdie il interpreteaza pe fratele sau Nick, care este incurcat de schemele sale. Cand Nick este trimis pe insula Rikers pentru un loc de munca, Connie pleaca de urgenta pentru a-l intoarce. Exista o multime de atacuri ale politiei, focuri de arma si bataie pentru adrenalina.

The Irishman (2019)

Durata de rulare: 209 min | IMDb: 8,7 / 10

Martin Scorsese ofera un alt triumf cinematografic, de aceasta data pentru Netflix si cu ajutorul unor fete cunoscute. Robert De Niro si Al Pacino fac echipa (din nou) pentru aceasta drama criminala bazata pe evenimente reale. De Niro il interpreteaza pe Frank Sheeran, un veterinar din cel de-al Doilea Razboi Mondial, care isi gaseste de lucru ca un hitman pentru gloata. Pacino il joaca pe notoriul Jimmy Hoffa, un barbat care se regasea frecvent in partea gresita a legii si cu criminalii cu care a lucrat. Filmul afiseaza parteneriatul perechii de-a lungul anilor, in timp ce injecteaza cateva repere istorice pentru context. Este o distributie grea si impresionanta si tot ce ati astepta sa fie un proiect de pasiune Scorsese.

Uncut Gems (2019)

Durata de rulare: 135 min | IMDb: 7.5 / 10

Acest film aventuros cu Adam Sandler a ajuns in sfarsit pe Netflix, iar singurul nostru sfat inainte de a urmari acest film bun din punct de vedere criminal este acesta: pregateste-te pentru o plimbare salbatica. Sandler ofera una dintre cele mai bune performante ale sale, iar fratii Safdie dovedesc ca au un avantaj pentru crearea thrillerelor si o realitate care nu poate fi invinsa.

Sin City (2005)

Timp de rulare: 124 min | IMDb: 8/10

Frank Miller si Robert Rodriguez fac echipa pentru acest thriller elegant cu crima inecat in coruptie, referinte catre benzi desenate si actori din lista A care joaca diferite grade de anti-erou. Pe baza primei, celei de-a treia si a patra carti din seria originala a lui Miller, filmul oscileaza intre trei povesti diferite, toate puse in lumea subterana din Basin City. Bruce Willis joaca un ofiter de politie invinovatit pentru niste crime pe care nu le-a comis, care trebuie sa protejeze o tanara pe care a ajuns sa o iubeasca. Clive Owen joaca un vigilent care protejeaza prostituatele de baietii rai si impiedica un razboi intre femei si politie. Iar Mickey Rourke joaca un barbat care cauta razbunare pentru moartea iubitei sale. Este multa actiune si varsare de sange, toate facute pe tonul semnat al lui Miller si in stilul recunoscut al lui Rodriguez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *