Cele mai bune foarfeci de tuns

foarfeci de tuns

Chiar daca in ziua de astazi atunci cand vrei sa te ocupi de frizura poti apela la numeroase aparate care sa iti fie de ajutor, trebuie spus ca foarfeca de tuns continua sa fie folosita intens atat de profesionistii in domeniul ingrijirii parului, cat si de cei care doresc sa se ocupe de tunsoare pe cont propriu.

Daca vrei sa beneficiezi de un tuns perfect, atunci cu siguranta trebuie sa alegi dintre modelele de foarfeci de tuns profesionale care exista pe piata. Aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand urmeaza sa alegi o foarfeca tuns se refera la:

Gradul de ascutire al lamelor

Cele mai bune foarfeci de tuns sunt acelea care au lame foarte bine ascutite si care pot fi manuite foarte usor atat de frizerul profesionist, cat si de cel care doreste sa isi faca tunsoarea preferata acasa. Iar lamele profesionale ofera cu siguranta lame perfect ascutite si care contribuie la rezultatele asteptate.

Materialul din care este făcută foarfeca

Pentru a evita coroziunea trebuie sa alegi foarfeci de tuns profesionale realizate din materiale precum inox, otel sau diferite aliaje. Aceste materiale dau o rezistenta mai mare foarfecilor de tuns si in acest mod ai certitudinea ca vei putea utiliza foarfeca aleasa un timp indelungat.

Modul de utilizare

Modelele de foarfeci de tuns profesionale sunt adaptate atat pentru cei care folosesc preponderent mana dreapta, cat si pentru aceia care folosesc mana stanga. Astfel, pentru a beneficia de cea mai buna manevrabilitate si pentru rezultatele cele mai bune este important sa optezi pentru foarfeca de tuns pentru mana dreapta sau pentru cea stanga.

Dimensiunea lamei

In oferta de foarfeci de tuns vei putea gasi o multime de modele avand diferite dimensiuni ale lamei. Printre cele mai des folosite sunt acele foarfeci care au dimensiunea lamei de 14 cm, de 15,2  cm sau de 17,7 cm. Poti opta pentru dimensiunea lamei care se potriveste cel mai bine cu tehnicile de tuns pe care le folosesti cel mai frecvent.

Inainte de a alege modelul de foarfeca tuns, este indicat sa ai in vedere aspectele mai sus mentionate. Cu siguranta aceste sugestii te vor putea ajuta sa gasesti exact modelul de foarfeca de tuns care se potriveste pentru tehnica de tuns si pentru modul de utilizare. Iar atunci cand ai in mana o foarfeca de tuns de calitate, rezultatele sunt uimitoare.

Daca esti in cautarea unei foarfeci de tuns sau de produse pentru ingrijirea si stilizarea parului, atunci cu siguranta aceste sugestii te pot ajuta sa alegi modelul potrivit din multitudinea de foarfeci de tuns existente pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *