Cele mai bune periferice pentru PC pentru a imbunatati experienta de gaming

Jocurile pe calculator sunt un mod foarte distractiv de a scapa de stres dupa o zi lunga, de a va conecta cu prietenii online si de a aprecia o forma de arta interactiva cu ritm rapid. Insa pentru a profita la maximum de experienta, va trebui sa ridicati cateva dintre cele mai bune accesorii pentru jocuri. Da, puteti juca jocuri cu mouse-ul si tastatura pe care le utilizati pentru lucru, dar nu sunt neaparat proiectate cu ergonomie.Accesoriile de jocuri Bluetooth, intre timp, sunt minunate daca doriti un birou curat, dar introduc latenta (intarziere), care este imperceptibil atunci cand navigati pe web, dar fac diferenta intre viata (virtuala) si moarte. In plus, accesoriile de jocuri va permit sa personalizati cateva functii, in special iluminatul, pentru a adauga o anumita atmosfera si distractie experientei (vezi periferice gaming pe FileBox).

O pereche de casti de gaming

Daca veti juca jocuri multiplayer online cu prietenii, veti avea nevoie de o casca buna. SteelSeries “Artics 7 sunt niste casti over-ear cu suport pentru DTS, un codec audio proiectat Dolby, care amesteca audio stereo pentru a simula sunetul surround.
Poate fi conectat direct la un computer cu un cablu sau wireless printr-un receptor audio wireless de 2,4 GHz pe care SteelSeries il include in cutie. Artcis 7 are un microfon flexibil, bidirectional, despre care SteelSeries spune ca este ,,calitate transmisa”. De asemenea, compania sustine capacitatea microfonului de a bloca zgomotul de fundal.

Puteti ajusta multe dintre setarile audio ale Arctis 7 prin aplicatia PC SteelSeries. Aceasta include posibilitatea de a ajusta volumul fiecarei aplicatii de pe computerul dvs., astfel incat sa puteti obtine mixul potrivit de sunet de joc si vocile coechipierilor dvs. daca comunicati prin Discord sau Skype.

Un scaun ergonomic

Sedintele lungi de gaming duc la dureri de spate grave daca nu aveti scaunul potrivit. Scaunele de gaming sunt concepute special pentru jucatori si are caracteristici ergonomice, precum un design cu spatele inalt pentru a-ti lasa intregul corp sa fie relaxat, suporturi pentru brate reglabile in inaltime, o perna pentru casti si o perna lombara.

Scaunul poate fi inclinat inapoi de la 90 la 120 de grade, astfel incat sa va puteti intinde, sau sa gasiti o pozitie confortabila. Rotile sale cu role va permit, de asemenea, sa va reglati usor pozitionarea cu biroul pentru a gasi locul preferat.

Un set de boxe stereo

Daca preferati difuzoarele pentru casti, G560 Logitech este alegerea potrivita pentru a juca jocuri. Este un sistem audio 2.1, ceea ce inseamna ca are doua difuzoare stereo si un subwoofer pentru bass suplimentar. Ca si SteelSeries Artics 7, G560 accepta DTS: X Ultra, care simuleaza sunetul surround pentru a te ajuta sa te simti mai cufundat in jocul tau.

Difuzoarele pot fi conectate la computer cu un cablu, dar accepta si Bluetooth, astfel incat sa le puteti transmite wireless muzica prin intermediul unui telefon sau tableta, daca doriti. Controalele de volum sunt disponibile pe difuzorul potrivit pentru acces usor daca trebuie sa efectuati modificari la mijlocul jocului.

Un monitor de inalta calitate

Nu exista o modalitate mai buna de a aprecia grafica unui joc decat pe un monitor de inalta rezolutie. Un monitor 4K de 28 inci de la BenQ a fost creat special pentru jucatori. Are doua porturi HDMI si un DisplayPort, astfel incat sa va conectati PC-ul de jocuri si console de jocuri in acelasi timp.

EL2870U accepta HDR (o gama dinamica ridicata), o tehnologie video care face culorile sa para mai realiste si FreeSync de la AMD, care reduce ruperea ecranului si alte sclipiri vizuale care va pot distrage in timpul jocului. Cel mai important, are un timp de raspuns de 1ms (milisecunda), ceea ce reduce cantitatea de decalaj intre ceea ce se intampla in joc si ceea ce faceti. Acest nivel de precizie nu este necesar pentru sarcinile de zi cu zi, dar face o diferenta mare atunci cand joci jocuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *