Cele mai bune seriale de actiune si aventura de vazut vara aceasta

Cele mai bune seriale de actiune

A venit timpul sa ne gandim la cateva seriale bune pe care sa le vedem vara aceasta. Fie ca vorbim despre serii mai scurte pe care sa le termini intr-un weekend sau serii care te vor tine in fata ecranului toata vara, important este sa fie ceva pentru toate gusturile.

Prison Break

Prison Break este un serial cu care cu greu poti da gres. Aici este vorba de Michael care planuieste sa intre intr-o inchisoare pentru a-si salva fratele. Metoda aleasa de acesta pentru a patrunde in inchisoare, dar si pentru a iesi de acolo este cu totul nemaintalnita si nu vom strica surpriza printr-un spoiler. Asadar, trebuie sa descoperi singur/a povestea lui Michael.

Narcos

Daca esti pasionat de mafie si te intereseaza istoria narcotraficantilor de dinainte de era tehnologiei si a satelitilor care te localizeaza imediat, inseamna ca Narcos este pentru tine. Serialul prezinta ascensiunea lui Pablo Escobar de la un simplu contrabandist la cel mai mare traficant din intreaga lume.

Arrow

Dupa ce a naufragiat pe o insula si petrece acolo cativa ani, Oliver se intoarce in orasul sau natal cu o lista primita de la tatal sau. Lista aceea contine numele tuturor persoanelor corupte din oras. Asadar, Oliver devine Green Arrow si incearca sa faca orasul un loc mai frumos scapand de acele persoane.

The Flash

Daca ai vazut Arrow cu siguranta trebuie sa vezi si The Flash, un serial care se invarte in jurul vietii a celui mai rapid om din lume care din cand in cand este intrecut de altcineva.

Lasand gluma deoparte, serialul are suisuri si coborasuri in ceea ce priveste scenariul, dar per total merita vazut.

El Chapo

El Chapo este un serial despre rivalul lui Pablo Escobar care ajunte sa preia afacerile sale de indata ce acesta dispare din peisaj. Recomandarea este sa-l vezi doar dupa ce ai vazut Narcos.

Altered Carbon

Un serial perfect de actiune-sf care te va tine cu ochii pe ecran datorita scenelor de lupta, dar si plotului destul de interesant. Cel putin pe mine m-a facut sa ma intreb care sunt sansele ca lumea sa arate asa peste cativa zeci de ani.

Asadar, acestea sunt recomandarile de seriale pe care le propunem pentru vara aceasta si speram sa satisfaca gusturile a cat mai multora dintre cititori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *