Cele mai bune telefoane Allview in 2019

Allview este un brand românesc de telefoane care a reușit să își facă loc printre numeroșii rivali internaționali, oferind specificații rezonabile la un preț scăzut.

În rândurile de mai jos, am realizat pentru tine un top al celor mai bune telefoane Allview pe care le poți cumpăra în acest an.

1. Allview Soul X6 Xtreme

Allview Soul X6 Xtreme vine într-o culoare fermecătoare mov, cu o construcție solidă de metal și sticlă, cu muchii foarte înguste și fără bretoane și decupaje. Are cel mai luminos ecran posibil, cu un panou AMOLED Full View. Procesorul este unul dintre cele mai performante din gamă, un MediaTek Helio P70 octa-core, venind laolaltă cu 4GB RAM și 64 GB stocare. Bateria nu este cea mai mare, dar suficientă pentru a ține toată ziua, de 3.450 mAh.

Camerele de pe spate sunt normale, duale, de 16 MP + 5 MP. Cu toate acestea, telefonul vine cu o cameră selfie pop-up surprinzătoare, de 8 MP.

În concluzie, Allview Soul X6 Xtreme este un telefon midrange excelent pentru anul 2019, care are de toate.

2. Allview Soul X6 Mini

Un telefon foarte bun de buget, Allview Soul X6 Mini este varianta de dimensiuni reduse a precedentului telefon recomandat, Alview Soul X6 Xtreme.

Primul lucru pe care îl observi la acest telefon Allview este displayul generos, datorită unui breton de tip picătură de apă în care este încadrată camera foto.

Ce este minunat la acest telefon Allview este asistentul personal în limba română, pentru cei care nu sunt ași la engleză, limba standard în care vin toate telefoanele. Allview AVI va ușura interacțiunea cu telefonul mobil și poate face extrem de multe. De exemplu, există posibilitatea de activare prin recunoaștere vocală

Din păcate, utilizatorii trebuie să se obișnuiască cu memorie cam mică, respectiv 2GB memoria RAM, respectiv 16 GB spațiu de stocare. Așadar, va exista un pic de lag iar cei care doresc cele mai rapide telefoane nu vor fi deloc mulțumiți. Telefonul va avea nevoie de puțin timp pentru a intra în aplicații mai complexe, iar paginile web nu se deschid chiar instant. Cu toate acestea, există un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Compensează însă printr-o durată bună de viață a bateriei, venind cu un acumulator de 4.000 mAh.

De asemenea, și pozele realizate cu acest telefon ies destul de bine, inclusiv anumite capturi pe timp de noapte.

Allview P10 Pro

Allview P10 Pro este un fel de update la Allview Soul X5 Mini. Acest telefon este atractiv printr-un mix de specificații bune, alături de design elegant și un preț accesibil.

Telefonul vine cu un sistem dual de camere, dar deși camera principală este decentă, de 13 MP, cel de-al doilea senzor este un jenant 320×240 pixeli, adică sub 1 MB.

Din punct de vedere al performanței, nu este unul dintre cele de top, însă este destul de plăcută utilizarea de zi cu zi. Pe partea de stocare vine cu memorie de 3 GB RAM și 32 GB de stocare.

Și aici beneficiem de asistentul vocal AVI în limba română.

Pe scurt, Allview P10 Pro este un telefon decent, care stă bine la capitolul design și dotări hardware, alături de display.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *